درآمد دلاری از سایت های خارجی: معرفی 20 سایت پولساز

درآمد دلاری از سایت های خارجی
فهـــرست موضوعــــــــات

در دنیای امروز، اینترنت به بستری فراگیر برای فعالیت‌های گوناگون تبدیل شده است که یکی از این فعالیت‌ها، کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی است. این روش، به افراد سراسر جهان این امکان را می‌دهد که از طریق ارائه خدمات یا محصولات خود به مشتریان بین‌المللی، به ارز رایج جهانی دست پیدا کنند. در این مقاله به‌عنوان یک راهنمای جامع، به معرفی معروف‌ترین و معتبرترین سایت‌هایی که می‌توانید از آن‌ها کسب درآمد دلاری داشته باشید، می‌پردازیم. چه شما یک دانشجو باشید که به‌دنبال کسب درآمد جانبی هستید، چه یک کارآفرین که قصد دارد بازار هدف خود را گسترش دهد و چه هر فرد دیگری که می‌خواهد از مزایای اقتصاد جهانی بهره‌مند شود و درآمد دلاری در ایران را تجربه کند، این مقاله اطلاعات و رهنمودهای لازم را برای شروع این سفر پربار در اختیار شما قرار خواهد داد.

سایت‌های خارجی برای کسب درآمد

درحال‌حاضر سایت‌های بسیار زیادی برای کسب درآمد دلاری وجود دارد، اما همه آن‌ها معتبر نیستند و ممکن است پس از مدتی فعالیت، هیچ‌گونه پرداختی به شما نداشته باشند و تمام زحمات شما به هدر برود. بنابراین، ما تصمیم داریم تعدادی از بهترین و معتبرترین پلتفرم‌ها برای درآمد دلاری از سایت های خارجی را به شما معرفی کنیم. تلاش کرده‌ایم سایت‌های معرفی شده در زمینه‌های متنوعی باشند تا قدرت مانور بیشتری در انتخاب داشته باشید.

سایت آمازون با دسترسی به بازار جهانی، خدمات انبارداری و ارسال کالا و... به پلتفرمی ایده‌آل برای کسب درآمد دلاری تبدیل شده است.
سایت آمازون با دسترسی به بازار جهانی، خدمات انبارداری و ارسال کالا و… به پلتفرمی ایده‌آل برای کسب درآمد دلاری تبدیل شده است.

درآمد دلاری از سایت های خارجی Amazon

آمازون به‌عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه آنلاین جهان، با طیف وسیعی از محصولات و خدمات، به پلتفرمی ایده‌آل برای کسب درآمد دلاری تبدیل شده است. ازجمله مزایای سایت آمازون، می‌توان به مواردی همچون دسترسی به بازار جهانی، طیف گسترده‌ای از محصولات و خدمات، خدمات انبارداری و ارسال کالا توسط آمازون و همچنین، امکان کسب درآمد بدون نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه اشاره کرد. روش‌های مختلفی برای کسب درآمد از این غول تجارت الکترونیک وجود دارد که در ادامه به بررسی دو مورد از محبوب‌ترین آن‌ها می‌پردازیم.

  • فروشندگی در آمازون: در این روش، شما می‌توانید به‌عنوان یک فروشنده مستقل در آمازون ثبت‌نام کنید و محصولات خود را به‌صورت خرده‌فروشی یا عمده‌فروشی به مشتریان در سراسر جهان بفروشید. برای شروع درآمد دلاری از سایت های خارجی، باید مراحل ثبت‌نام، ایجاد حساب فروشنده، لیست کردن محصولات و تعیین قیمت و روش‌های ارسال را انجام دهید.
  • برنامه افیلیت آمازون: در این روش شما به‌عنوان یک بازاریاب افیلیت در برنامه همکاران آمازون ثبت‌نام می‌کنید و با معرفی محصولات آمازون در وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی یا سایر پلتفرم‌های آنلاین، به ازای هر کلیک یا خرید انجام شده از طریق لینک‌های شما، کمیسیون دریافت می‌کنید. برای شروع کار، باید در برنامه همکاران آمازون ثبت‌نام کنید، حساب کاربری خود را بسازید، لینک‌های مخصوص خود را دریافت کنید و آن‌ها را در وب‌سایت یا پلتفرم‌های دیگر قرار دهید.

میزان درآمد شما در آمازون، به عوامل مختلفی مانند نوع محصول، قیمت‌گذاری، استراتژی بازاریابی و ترافیک وب‌سایت شما بستگی دارد. بااین‌حال، به‌طورکلی فروشندگان آمازون می‌توانند به‌طور متوسط بین 8 تا 25 درصد سود از هر فروش داشته باشند. درحالی‌که میزان درآمد همکاران افیلیت آمازون، می‌تواند بین 1 تا 10 درصد متغیر باشد.

Fiverr به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های فریلنسینگ در جهان، بستری را برای ارائه خدمات از سایت های خارجی به‌دور از محدودیت‌های جغرافیایی فراهم کرده است.
Fiverr به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های فریلنسینگ در جهان، بستری را برای ارائه خدمات از سایت های خارجی به‌دور از محدودیت‌های جغرافیایی فراهم کرده است.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی Fiverr

Fiverr به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های فریلنسینگ در جهان، بستری را برای ارائه خدمات و کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی به‌دور از محدودیت‌های جغرافیایی فراهم کرده است. در این پلتفرم، افراد می‌توانند با ارائه مهارت‌ها و تخصص خود در زمینه‌های مختلف، به مشتریان سراسر جهان خدمات ارائه دهند و به ازای آن دستمزد دریافت کنند.

خدمات قابل ارائه در Fiverr بسیار متنوع است و شامل موارد زیر می‌شود:

  • طراحی گرافیک و وب‌سایت؛
  • بازاریابی دیجیتال و سئو؛
  • نویسندگی و ترجمه؛
  • تولید محتوا؛
  • برنامه‌نویسی و توسعه نرم‌افزار؛
  • خدمات مشتری و پشتیبانی فنی؛
  • و بسیاری موارد دیگر.

روش کسب درآمد از سایت Fiverr به قرار ذیل است:

  • ایجاد گیگ: در ابتدا باید با ایجاد یک پروفایل کاربری، مهارت‌ها و تجربیات خود را به نمایش بگذارید. سپس می‌توانید با ارائه توضیحات دقیق و جذاب، گیگ‌های (خدمات) خود را تعریف کنید و قیمت هر گیگ را مشخص نمایید.
  • جذب مشتری: با ارائه نمونه کارهای خود و کسب امتیاز و نظرات مثبت از مشتریان قبلی، می‌توانید شانس خود را برای جذب مشتریان بیشتر افزایش دهید.
  • انجام کار و دریافت دستمزد: پس از توافق با مشتری و دریافت سفارش، کار را با کیفیت بالا انجام و در موعد مقرر تحویل دهید. پس از تأیید نهایی کار توسط مشتری، دستمزد خود را از طریق سیستم امن Fiverr دریافت خواهید کرد.

میزان درآمد در این پلتفرم به عوامل مختلفی مانند مهارت و تخصص شما، کیفیت کار، قیمت‌گذاری گیگ‌ها، سابقه و شهرت شما و تعداد سفارشات بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که فریلنسرهای برتر Fiverr می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار دست پیدا کنند.

نرخ کارمزد Upwork با توجه به میزان درآمد فریلنسر از سایت بین 20% تا 5% خواهد بود.
نرخ کارمزد Upwork با توجه به میزان درآمد فریلنسر از سایت بین 20% تا 5% خواهد بود.

درآمد دلاری از سایت های خارجی Upwork

یکی دیگر از پلتفرم‌های مناسب برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی، Upwork است. این سایت به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های فریلنسینگ جهان، با واسطه‌گری بین فریلنسرها و کارفرمایان، بستری را برای ارائه خدمات و کسب درآمد دلاری به‌صورت آنلاین فراهم می‌کند. در این پلتفرم، طیف وسیعی از پروژه‌ها در حوزه‌های مختلفی، ازجمله طراحی گرافیک، برنامه‌نویسی، بازاریابی دیجیتال، ترجمه و پشتیبانی مشتری به فریلنسرها ارائه می‌شود.

روش‌های کسب درآمد از سایت Upwork به قرار ذیل است:

  • پیشنهاد برای پروژه‌ها: فریلنسرها می‌توانند با جستجوی پروژه‌های موجود در سایت، به پیشنهادات کارفرمایان پاسخ دهند و درصورت توافق، کار آن‌ها را انجام دهند.
  • ارسال پروپوزال: فریلنسرها می‌توانند با توجه به مهارت و تجربه‌شان، پروپوزال‌هایی (پیشنهاداتی) برای انجام پروژه‌های خاص به کارفرمایان ارسال کنند.

Upwork برای انجام تراکنش‌ها و دریافت دستمزد، از فریلنسرها کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزد با توجه به میزان درآمد شما از سایت متغیر است و از 20% تا 5% متفاوت خواهد بود. میزان درآمد در Upwork، به عوامل مختلفی مانند نوع مهارت، کیفیت کار، سابقه و اعتبار شما، نرخ ساعتی یا پروژه‌ای و تعداد پروژه‌ها بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که فریلنسرهای برتر این پلتفرم، می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار دست پیدا کنند.

سایت علی بابا به‌عنوان بزرگ‌ترین پلتفرم تجارت الکترونیک B2B در جهان، فرصت‌های بی‌نظیری را برای کسب درآمد دلاری از طریق دراپ‌ شیپینگ به ارمغان می‌آورد.
سایت علی بابا به‌عنوان بزرگ‌ترین پلتفرم تجارت الکترونیک B2B در جهان، فرصت‌های بی‌نظیری را برای کسب درآمد دلاری از طریق دراپ‌ شیپینگ به ارمغان می‌آورد.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی Alibaba

گزینه بعدی برای درآمد دلاری از سایت های خارجی، علی‌بابا است. این سایت به‌عنوان بزرگ‌ترین پلتفرم تجارت الکترونیک B2B در جهان، با انبوهی از تامین‌کنندگان و محصولات متنوع، فرصت‌های بی‌نظیری را برای کسب درآمد دلاری از طریق روش‌های مختلف، از جمله دراپ‌ شیپینگ به ارمغان می‌آورد. دراپ‌شیپینگ روشی از تجارت آنلاین است که در آن شما بدون نیاز به نگهداری محصول در انبار و ارسال آن به مشتری، به‌عنوان واسطه بین تامین‌کننده و مشتری عمل می‌کنید. در این روش، شما محصول را از تامین‌کننده در علی‌بابا با قیمتی مناسب خریداری و با قیمتی بالاتر به مشتری نهایی می‌فروشید و سود خود را از این معامله کسب می‌کنید. دو روش اصلی کسب درآمد از سایت علی‌بابا، فروش مستقیم و دراپ‌شیپینگ است:

  • فروش مستقیم در سایت علی‌بابا: در این روش شما به‌عنوان یک فروشنده در علی‌بابا ثبت‌نام می‌کنید و می‌توانید محصولات خود را به‌صورت عمده به خریداران بین‌المللی بفروشید.برای شروع کار، باید مراحل ثبت‌نام، ایجاد حساب فروشنده، لیست کردن محصولات و تعیین قیمت و روش‌های ارسال را انجام دهید.
  • دراپ‌شیپینگ در سایت علی‌بابا: در این روش نیازی به انبارداری یا ارسال محصول ندارید. شما به‌عنوان واسطه بین تامین‌کننده و خریدار عمل می‌کنید و پس از دریافت سفارش از خریدار، آن را به تامین‌کننده منتقل می‌کنید و تامین‌کننده مستقیماً محصول را برای خریدار ارسال می‌کند. برای شروع درآمد دلاری از سایت های خارجی، باید در علی‌بابا به‌دنبال محصولاتی باشید که می‌خواهید به‌فروش برسانید، با تامین‌کنندگان معتبر مذاکره کنید و یک فروشگاه آنلاین برای نمایش محصولات خود ایجاد کنید.

هزینه‌های دراپ‌شیپینگ با علی‌بابا، شامل موارد زیر است:

  • هزینه خرید محصول از تامین‌کننده: این مهم‌ترین هزینه در دراپ‌شیپینگ است.
  • هزینه‌های بازاریابی: برای معرفی محصولات خود به مشتریان، باید هزینه‌هایی را برای بازاریابی مانند تبلیغات، سئو و شبکه‌های اجتماعی درنظر بگیرید.
  • هزینه‌های پلتفرم فروشگاه آنلاین: اگر از پلتفرم‌های آماده برای ساخت فروشگاه آنلاین خود استفاده می‌کنید، باید هزینه اشتراک آن‌ها را نیز بپردازید.
  • هزینه‌های ارسال: هزینه ارسال کالا از انبار تامین‌کننده به‌دست مشتری نهایی را نیز باید درنظر بگیرید.

میزان درآمد شما در روش فروش مستقیم، به عوامل مختلفی مانند نوع محصول، قیمت‌گذاری، کیفیت محصولات، بازاریابی و خدمات شما و میزان درآمد در دراپ شیپینگ به حاشیه سود شما (تفاوت قیمت خرید از تامین‌کننده و قیمت فروش به خریدار) و تعداد محصولاتی که می‌فروشید بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که فروشندگان و دراپ‌شیپرهای موفق می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار دست پیدا کنند.

 برای آشنایی و تسلط کامل بر این مدل کسب‌وکار، می‌توانید از دوره دراپ شیپینگ سایت مای‌افکس‌زون استفاده کنید.

Freelancer با واسطه‌گری بین فریلنسرها و کارفرمایان، بستری را برای ارائه خدمات به‌صورت آنلاین فراهم می‌کند.
Freelancer با واسطه‌گری بین فریلنسرها و کارفرمایان، بستری را برای ارائه خدمات به‌صورت آنلاین فراهم می‌کند.

درآمد دلاری از سایت های خارجی Freelancer

از دیگر گزینه‌های مناسب برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی، Freelancer است. این سایت به‌عنوان یکی از پلتفرم‌های پیشرو در زمینه فریلنسینگ، با واسطه‌گری بین فریلنسرها و کارفرمایان، بستری را برای ارائه خدمات به‌صورت آنلاین فراهم می‌کند. در این پلتفرم، طیف وسیعی از پروژه‌ها در حوزه‌های مختلفی ازجمله طراحی گرافیک، برنامه‌نویسی، بازاریابی دیجیتال، ترجمه و پشتیبانی مشتری به فریلنسرها ارائه می‌شود.

روش‌های کسب درآمد از سایت Freelancer به قرار ذیل است:

  • پیشنهاد برای پروژه‌ها: فریلنسرها می‌توانند با جستجوی پروژه‌های موجود در سایت، به پیشنهادات کارفرمایان پاسخ دهند و درصورت توافق، کار آن‌ها را انجام دهند.
  • ارسال پروپوزال: فریلنسرها می‌توانند با توجه به مهارت و تجربه‌شان، پروپوزال‌هایی (پیشنهاداتی) برای انجام پروژه‌های خاص به کارفرمایان ارسال کنند.

Freelancer برای انجام تراکنش‌ها و دریافت دستمزد، از فریلنسرها کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزد با توجه به میزان درآمد شما از سایت متغیر است و از 20% تا 5% متفاوت خواهد بود. میزان درآمد در این سایت نیز به عوامل مختلفی، مانند نوع مهارت، کیفیت کار، سابقه و اعتبار شما، نرخ ساعتی یا پروژه‌ای و تعداد پروژه‌ها بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که فریلنسرهای برتر این پلتفرم می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار دست پیدا کنند.

Etsy فرصتی ایده‌آل برای خریدوفروش محصولات دست‌ساز و هنری توسط هنرمندان، صنعتگران و افراد خلاق در سراسر جهان است.
Etsy فرصتی ایده‌آل برای خریدوفروش محصولات دست‌ساز و هنری توسط هنرمندان، صنعتگران و افراد خلاق در سراسر جهان است.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی Etsy

Etsy نیز یکی دیگر از گزینه‌های مناسب برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی است. این سایت به‌عنوان یک پلتفرم آنلاین مشهور برای خریدوفروش محصولات دست‌ساز و هنری، فرصتی ایده‌آل را برای هنرمندان، صنعتگران و افراد خلاق فراهم می‌کند تا از طریق ارائه محصولات خود به مشتریان سراسر جهان، به درآمد دلاری دست پیدا کنند. در Etsy طیف وسیعی از محصولات دست‌ساز و هنری در دسته‌های مختلفی مانند جواهرات، لباس، لوازم دکوری، نقاشی، عکاسی و غیره به‌فروش می‌رسد.

برای کسب درآمد در Etsy بهتر است از گزینه‌های زیر استفاده کنید:

  • فروش محصولات دست‌ساز: شما می‌توانید محصولات دست‌ساز خود، مانند جواهرات، لباس، وسایل منزل، دکوراسیون، نقاشی و غیره را در این سایت به‌فروش برسانید.
  • فروش محصولات هنری: نقاشان، عکاسان و دیگر هنرمندان می‌توانند آثار هنری خود را در این پلتفرم به‌فروش برسانند.
  • فروش محصولات دیجیتال: طراحان گرافیک، طراحان وب و دیگر افراد خلاق می‌توانند محصولات دیجیتال مانند قالب‌های گرافیکی، تم‌های وب‌سایت و غیره را در این سایت به‌فروش برسانند.
  • ارائه خدمات: در این پلتفرم می‌توانید خدمات خود مانند طراحی گرافیک، عکاسی، نوشتن محتوا و غیره را به مشتریان ارائه دهید.
  • افتتاح فروشگاه: می‌توانید با ایجاد یک فروشگاه در Etsy، برند خود را به مشتریان معرفی کنید و به‌صورت حرفه‌ای به فروش محصولاتتان بپردازید.

Etsy برای لیست کردن محصولات، انجام تراکنش‌ها و دریافت دستمزد، از فروشندگان کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزدها به شرح زیر است:

  • کارمزد لیستینگ: 0.20 دلار برای هر لیستینگ؛
  • کارمزد تراکنش: 3.25% از قیمت نهایی هر فروش؛
  • کارمزد پردازش پرداخت: 2.9% + 0.30 دلار برای هر پرداخت؛

میزان درآمد شما در Etsy به عوامل مختلفی مانند نوع محصول، کیفیت کار، قیمت‌گذاری، استراتژی بازاریابی و تعداد مشتریانتان بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که فروشندگان برتر این سایت می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار دست پیدا کنند.

MTurk، به شما امکان می‌دهد تا در ازای انجام وظایف ساده و کوتاه‌مدت، از کارفرمایان دستمزد دلاری دریافت کنید.
MTurk، به شما امکان می‌دهد تا در ازای انجام وظایف ساده و کوتاه‌مدت، از کارفرمایان دستمزد دلاری دریافت کنید.

درآمد دلاری از سایت های خارجی Amazon Mechanical Turk

یکی دیگر از گزینه‌های مناسب برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی، Mturk است. mazon Mechanical Turk (به اختصار MTurk) به‌عنوان پلتفرمی برای انجام کارهای خرد، به شما امکان می‌دهد تا در ازای انجام وظایف ساده و کوتاه‌مدت، مانند پاسخ به نظرسنجی، تایید اطلاعات، دسته‌بندی داده‌ها، نوشتن متن، ترجمه و غیره، از کارفرمایان دستمزد دلاری دریافت کنید.

روش‌های کسب درآمد از سایت MTurk به قرار ذیل است:

  • بررسی و تأیید اطلاعات: مانند بررسی صحت آدرس‌های ایمیل، ترجمه متن یا دسته‌بندی تصاویر؛
  • پاسخ به نظرسنجی‌ها: شرکت در نظرسنجی‌ها و ارائه نظرات و بازخورد درمورد محصولات یا خدمات؛
  • انجام کارهای تحقیقاتی: جمع‌آوری اطلاعات، استخراج داده‌ها و انجام سایر وظایف تحقیقاتی ساده؛
  • ورود اطلاعات: وارد کردن اطلاعات در پایگاه‌های داده، مانند نام، آدرس و شماره تلفن؛
  • انجام وظایف خلاقانه: نوشتن متن‌های کوتاه، طراحی لوگو یا انجام کارهای خلاقانه دیگر؛
  • نظرسنجی: تکمیل نظرسنجی‌ها و پرسشنامه‌ها درمورد موضوعات مختلف؛
  • پاسخ به سؤالات: پاسخ به سؤالات ساده و کوتاه درمورد موضوعات مختلف؛
  • رونویسی: تبدیل فایل‌های صوتی یا تصویری به متن؛
  • ترجمه: ترجمه متن از یک زبان به زبان دیگر؛
  • انجام وظایف خرد: انجام وظایف ساده و کوتاه‌مدت، مانند کلیک کردن روی دکمه‌ها، طبقه‌بندی تصاویر و غیره.

MTurk برای انجام تراکنش‌ها و دریافت دستمزد، از کاربران کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزد 5% از دستمزد هر پروژه است. میزان درآمد در MTurk به عوامل مختلفی مانند نوع پروژه، دشواری کار، زمان صرف شده برای انجام پروژه و تعداد پروژه‌هایی که می‌توانید در یک روز انجام دهید، بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که کاربران فعال در این سایت می‌توانند به درآمد ماهانه چند صد دلار دست پیدا کنند.

eBay یک حراجی آنلاین و فروشگاه اینترنتی مناسب، برای خریدوفروش طیف وسیعی از کالاهای نو و دست دوم در سطح جهانی است.
eBay یک حراجی آنلاین و فروشگاه اینترنتی مناسب، برای خریدوفروش طیف وسیعی از کالاهای نو و دست دوم در سطح جهانی است.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی eBay

eBay نیز یکی دیگر از گزینه‌های مناسب برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی است. این سایت به‌عنوان یک پلتفرم حراجی آنلاین و فروشگاه اینترنتی، بستری را برای خریدوفروش طیف وسیعی از کالاها، ازجمله کالاهای نو و دست دوم، عتیقه‌جات، لوازم جانبی، خودرو و غیره به‌صورت آنلاین فراهم می‌کند.

روش‌های کسب درآمد از سایت eBay به قرار ذیل است:

  • فروش کالاهای نو: می‌توانید کالاهای نو را به‌صورت عمده یا تکی از طریق این سایت به مشتریان سراسر جهان بفروشید.
  • فروش کالاهای دست‌دوم: می‌توانید کالاهای دست‌دوم خود را در این پلتفرم به‌فروش برسانید.
  • فروش کالاهای نایاب و عتیقه‌جات: اگر به‌دنبال کالاهای نایاب و عتیقه‌جات هستید، می‌توانید آن‌ها را در این سایت خریداری کرده و با قیمتی بالاتر به‌فروش برسانید.
  • فروش لوازم جانبی: می‌توانید لوازم جانبی موبایل، کامپیوتر و دیگر دستگاه‌ها را به‌فروش برسانید.
  • فروش خودرو: می‌توانید خودروهای خود را به‌صورت آنلاین به‌فروش برسانید.
  • دراپ‌شیپینگ: می‌توانید با روش دراپ‌شیپینگ، بدون نیاز به انبار کردن کالا، محصولات را از تامین‌کننده خریداری و با قیمتی بالاتر در eBay به مشتریان نهایی بفروشید.

eBay برای لیست کردن محصولات، انجام تراکنش‌ها و دریافت دستمزد، از فروشندگان کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزدها به شرح زیر است:

  • کارمزد لیستینگ: 0.30 دلار برای هر لیستینگ؛
  • کارمزد نهایی: 10% از قیمت نهایی هر فروش؛
  • کارمزد پرداخت: 2.9% + 0.30 دلار برای هر پرداخت.

میزان درآمد در eBay، به عوامل مختلفی مانند نوع محصول، کیفیت کار، قیمت‌گذاری، استراتژی بازاریابی و تعداد مشتریان بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که فروشندگان برتر در این سایت می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار دست پیدا کنند.

سایت Teachable به‌شما امکان می‌دهد تا به‌راحتی دوره‌های آموزشی آنلاین خود را ایجاد، مدیریت و به‌فروش برسانید.
سایت Teachable به‌شما امکان می‌دهد تا به‌راحتی دوره‌های آموزشی آنلاین خود را ایجاد، مدیریت و به‌فروش برسانید.

درآمد دلاری از سایت های خارجی Teachable

شما برای درآمد دلاری از سایت های خارجی، می‌توانید از سایت Teachable نیز استفاده کنید. این سایت یک پلتفرم جامع آموزش آنلاین است که به‌شما امکان می‌دهد تا به‌راحتی دوره‌های آموزشی آنلاین خود را ایجاد، مدیریت و به‌فروش برسانید. این پلتفرم می‌تواند به‌عنوان ابزاری کارآمد برای متخصصان، مدرسان و افراد خلاق در جهت اشتراک‌گذاری دانش و تخصص خود با دیگران و کسب درآمد دلاری از طریق آموزش آنلاین مورد استفاده قرار گیرد. با این پلتفرم می‌توانید:

  • دوره‌های آموزشی باکیفیت: دوره‌های آموزشی با محتوای ویدئویی، تصاویر، اسناد و آزمون‌ها را ایجاد کنید؛
  • مدرسه آنلاین خود را بسازید: برندسازی منحصربه‌فرد خود را برای مدرسه آنلاین‌تان ایجاد کنید؛
  • دوره‌ها را به‌صورت جداگانه یا اشتراکی بفروشید: قیمت‌گذاری دلخواه خود را برای دوره‌ها تعیین کنید و آن‌ها را به‌صورت جداگانه یا به‌صورت اشتراک ماهانه یا سالانه بفروشید؛
  • به دانشجویان خود دسترسی بدهید: دانشجویان شما می‌توانند در هر زمان و از هر مکانی به دوره‌های شما دسترسی داشته باشند؛
  • با دانشجویان خود تعامل داشته باشید: از طریق انجمن‌ها، نظرات و چت زنده با دانشجویان خود ارتباط برقرار کنید؛
  • گزارش‌های دقیق دریافت کنید: گزارش‌های کاملی از پیشرفت دانشجویان، فروش و درآمد خود دریافت کنید.

برای رسیدن به درآمد دلاری از سایت های خارجی، بهتر است با روش‌های کسب درآمد از این سایت نیز به‌خوبی آشنا شوید. ازجمله این روش‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فروش دوره‌های آموزشی: دوره‌های آموزشی خود را به‌صورت جداگانه یا اشتراکی بفروشید؛
  • ارائه خدمات مشاوره: خدمات مشاوره و مربیگری خود را به‌صورت آنلاین ارائه دهید؛
  • فروش محصولات دیجیتال: کتاب‌های الکترونیکی، قالب‌ها، افزونه‌ها و سایر محصولات دیجیتال را به‌فروش برسانید؛
  • برگزاری وبینار: وبینارهای پولی یا رایگان را برای مخاطبان خود برگزار کنید؛
  • بازاریابی وابسته: با معرفی Teachable به دیگران و دریافت پورسانت از هر کاربری که از طریق لینک شما ثبت‌نام می‌کند، کسب درآمد کنید؛
  • خدمات مشاوره: خدمات مشاوره و مربیگری خود را به‌صورت آنلاین ارائه دهید.

Teachable سه پلن پولی را به کاربران خود ارائه می‌دهد:

  • پلن Basic: با هزینه 29 دلار در ماه؛
  • پلن Professional: با هزینه 99 دلار در ماه؛
  • پلن Business: با هزینه 399 دلار در ماه.

میزان درآمد شما در Teachable به عوامل مختلفی مانند نوع دوره آموزشی، کیفیت محتوا، استراتژی بازاریابی و تعداد دانشجویان بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد مدرسان موفق در این سایت می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار دست پیدا کنند.

با افزایش نرخ بازدید و کلیک روی تبلیغات در یوتیوب به درآمد ماهانه چندین هزار دلار یا حتی میلیون‌ها دلار دست پیدا کنید.
با افزایش نرخ بازدید و کلیک روی تبلیغات در یوتیوب به درآمد ماهانه چندین هزار دلار یا حتی میلیون‌ها دلار دست پیدا کنید.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی YouTube

یکی از بهترین گزینه‌ها برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی، یوتیوب است. یوتیوب به‌عنوان دومین وب‌سایت پربازدید جهان و بزرگ‌ترین پلتفرم اشتراک‌گذاری ویدیو، فرصت‌های بی‌شماری را برای کسب درآمد دلاری به‌صورت آنلاین از طریق روش‌های مختلفی مانند تبلیغات، بازاریابی وابسته، حمایت مالی و فروش محصولات ارائه می‌دهد.

روش‌های کسب درآمد از سایت یوتیوب به قرار ذیل است:

  • برنامه تبلیغاتی یوتیوب (YouTube Partner Program – YPP): با عضویت در YPP، می‌توانید از طریق نمایش تبلیغات در ویدئوهایتان به کسب درآمد بپردازید. برای عضویت در YPP باید شرایط خاصی داشته باشید، ازجمله حداقل 1000 مشترک و 4000 ساعت بازدید در 12 ماه گذشته؛
  • بازاریابی وابسته: می‌توانید از طریق معرفی محصولات یا خدمات دیگران در ویدئوهایتان و قرار دادن لینک‌های وابسته در توضیحات ویدئو، به کسب درآمد بپردازید؛
  • حمایت مالی: می‌توانید از مخاطبان خود بخواهید از طریق پلتفرم‌هایی مانند Patreon یا PayPal به شما به‌صورت مالی کمک کنند؛
  • فروش محصولات یا خدمات: می‌توانید محصولات یا خدمات خود را به‌صورت مستقیم از طریق یوتیوب به‌فروش برسانید؛
  • برگزاری لایو استریم: می‌توانید از طریق برگزاری لایو استریم و دریافت هدیه از مخاطبان، به کسب درآمد بپردازید.

استفاده از یوتیوب برای اشتراک‌گذاری ویدیو رایگان است. بااین‌حال، یوتیوب از درآمد تبلیغاتی که از طریق نمایش تبلیغات در ویدیوهای شما کسب می‌کند، سهم خود را دریافت می‌کند. سهم یوتیوب از درآمد تبلیغاتی %45 است.

میزان درآمد در یوتیوب به عوامل مختلفی مانند تعداد بازدیدها، نرخ کلیک روی تبلیغات، تعداد دنبال‌کنندگان، تعامل مخاطبان و نوع محتوایی که تولید می‌کنید، بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که یوتیوبرهای برتر می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار یا حتی میلیون‌ها دلار دست پیدا کنند.

Shutterstock به عکاسان، تصویرگران و طراحان خلاق این فرصت را می‌دهد تا با فروش آثار خود به‌صورت آنلاین به درآمد دلاری دست پیدا کنند.
Shutterstock به عکاسان، تصویرگران و طراحان خلاق این فرصت را می‌دهد تا با فروش آثار خود به‌صورت آنلاین به درآمد دلاری دست پیدا کنند.

درآمد دلاری از سایت های خارجی Shutterstock

یک سایت دیگر برای درآمد دلاری از سایت های خارجی و مناسب هنرمندان، شاتراستوک است. Shutterstock به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری عکس و ویدیو در جهان، فرصتی عالی را برای عکاسان، تصویرگران و طراحان خلاق فراهم می‌کند تا با فروش آثار خود به‌صورت آنلاین به درآمد دلاری دست پیدا کنند.

روش‌های کسب درآمد از سایت Shutterstock به قرار ذیل است:

  • فروش عکس: می‌توانید عکس‌های خود را در موضوعات مختلفی، مانند طبیعت، حیوانات، انسان‌ها، غذا، سفر، تجارت و غیره در شاتراستوک به‌فروش برسانید؛
  • فروش ویدیو: می‌توانید ویدیوهای خود را در موضوعات مختلفی، مانند طبیعت، حیوانات، انسان‌ها، رویدادها، آموزش و غیره در این پلتفرم به‌فروش برسانید؛
  • فروش تصاویر وکتور: می‌توانید تصاویر وکتور خود را در این سایت به‌فروش برسانید؛
  • فروش موسیقی: می‌توانید موسیقی‌های خود را در شاتراستوک به فروش برسانید.

ایجاد حساب کاربری در شاتراستوک رایگان است. با این‌حال، شاتراستوک از فروش آثار شما کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزد با توجه به نوع محتوایی که ارائه می‌دهید و نرخ لایسنس انتخابی شما متغیر است.

میزان درآمد در شاتراستوک به عوامل مختلفی مانند کیفیت آثار، تعداد دانلودها، نوع محتوایی که ارائه می‌دهید و نرخ لایسنس انتخابی شما بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که موفق‌ترین مشارکت‌کنندگان در این سایت می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار یا حتی میلیون‌ها دلار دست پیدا کنند.

با انجام فعالیت‌های مختلف آنلاین مانند نظرسنجی، جستجوی وب، تماشای ویدیو و بازی در Swagbucks امتیاز کسب کرده و با تبدیل آن به کارت هدیه، پول نقد یا سایر جوایز، درآمد دلاری به کسب کنید.
با انجام فعالیت‌های مختلف آنلاین مانند نظرسنجی، جستجوی وب، تماشای ویدیو و بازی در Swagbucks امتیاز کسب کرده و با تبدیل آن به کارت هدیه، پول نقد یا سایر جوایز، درآمد دلاری به کسب کنید.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی Swagbucks

گزینه بعدی برای درآمد دلاری از سایت های خارجی که می‌خواهیم معرفی کنیم، Swagbucks است. این سایت یک پلتفرم و برنامه وفاداری است که به کاربران امکان می‌دهد با انجام فعالیت‌های مختلف آنلاین مانند نظرسنجی، جستجوی وب، تماشای ویدیو و بازی، امتیاز (SB) کسب کنند و سپس این امتیازات را به کارت هدیه، پول نقد یا سایر جوایز تبدیل کنند.

نحوه عملکرد سایت Swagbucks به صورت ذیل است:

  • ثبت‌نام: ابتدا باید در این سایت به‌صورت رایگان ثبت‌نام کنید؛
  • کسب امتیاز: با انجام فعالیت‌های مختلف، مانند نظرسنجی، جستجوی وب، تماشای ویدیو، بازی، معرفی دوستان و غیره امتیاز کسب کنید؛
  • بازخرید امتیاز: امتیازات خود را به کارت هدیه، پول نقد یا سایر جوایز تبدیل کنید.

روش‌های کسب درآمد از سایت Swagbucks به صورت ذیل است:

  • نظرسنجی: به سؤالات نظرسنجی درمورد موضوعات مختلف پاسخ دهید و SB کسب کنید؛
  • جستجوی وب: از موتور جستجوی Swagbucks برای جستجوی وب استفاده کنید و SB کسب کنید؛
  • تماشای ویدیو: ویدیوهای تبلیغاتی یا سرگرمی را تماشا کنید و SB کسب کنید؛
  • بازی: بازی‌های آنلاین را انجام دهید و SB کسب کنید؛
  • معرفی دوستان: دوستان خود را به Swagbucks معرفی کنید و از ثبت‌نام و فعالیت آن‌ها SB کسب کنید؛
  • خرید آنلاین: با انجام فعالیت‌های مختلف، مانند خرید آنلاین، استفاده از کدهای تخفیف و غیره SB کسب کنید.

ثبت‌نام و استفاده از Swagbucks رایگان است. بااین‌حال، این سایت از تبدیل امتیازات به کارت هدیه یا پول نقد کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزد، به نوع کارت هدیه یا روش نقدینگی انتخابی شما بستگی دارد. میزان درآمد در این سایت به عوامل مختلفی مانند تعداد فعالیت‌هایی که انجام می‌دهید، نوع فعالیت‌هایی که انتخاب می‌کنید و محل زندگی شما بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که کاربران فعال در این سایت می‌توانند به درآمد ماهانه چند صد دلار دست پیدا کنند.

میزان درآمد در iStockphoto به عوامل مختلفی مانند کیفیت آثار، تعداد دانلودها، نوع محتوایی که ارائه می‌دهید و نرخ لایسنس انتخابی شما بستگی دارد.
میزان درآمد در iStockphoto به عوامل مختلفی مانند کیفیت آثار، تعداد دانلودها، نوع محتوایی که ارائه می‌دهید و نرخ لایسنس انتخابی شما بستگی دارد.

درآمد دلاری از سایت های خارجی iStockphoto

گزینه بعدی برای درآمد دلاری از سایت های خارجی، iStockphoto است. این سایت به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری عکس و ویدیو در جهان، فرصتی عالی را برای عکاسان، تصویرگران و طراحان خلاق فراهم می‌کند تا با فروش آثار خود به‌صورت آنلاین به درآمد دلاری دست پیدا کنند.

روش‌های کسب درآمد از سایت iStockphoto به صورت ذیل است:

  • فروش عکس: می‌توانید عکس‌های خود را در موضوعات مختلفی مانند طبیعت، حیوانات، انسان‌ها، غذا، سفر، تجارت و غیره در این سایت به‌فروش برسانید؛
  • فروش ویدیو: می‌توانید ویدیوهای خود را در موضوعات مختلف، مانند طبیعت، حیوانات، انسان‌ها، رویدادها، آموزش و غیره در این پلتفرم به‌فروش برسانید؛
  • فروش تصاویر وکتور: می‌توانید تصاویر وکتور خود را به‌فروش برسانید؛
  • فروش موسیقی: می‌توانید موسیقی‌های خود را به‌فروش برسانید؛

ایجاد حساب کاربری در iStockphoto رایگان است. بااین‌حال، این پلتفرم از فروش آثار شما کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزد با توجه به نوع محتوایی که ارائه می‌دهید و نرخ لایسنس انتخابی شما متغیر است.

میزان درآمد در iStockphoto به عوامل مختلفی مانند کیفیت آثار، تعداد دانلودها، نوع محتوایی که ارائه می‌دهید و نرخ لایسنس انتخابی شما بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که موفق‌ترین مشارکت‌کنندگان در این سایت می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار یا حتی میلیون‌ها دلار دست پیدا کنند.

با تدریس دوره‌های آنلاین و اشتراک‌گذاری دانش و تخصص خود با مخاطبان سراسر جهان در Udemy درآمد دلاری کسب کنید.
با تدریس دوره‌های آنلاین و اشتراک‌گذاری دانش و تخصص خود با مخاطبان سراسر جهان در Udemy درآمد دلاری کسب کنید.

کسب درآمد از سایت خارجی Udemy

Udemy نیز یکی دیگر از گزینه‌های مناسب کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی است. این سایت به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های آموزش آنلاین در جهان، فرصتی عالی را برای متخصصان و مدرسان در جهت اشتراک‌گذاری دانش و تخصص خود با مخاطبان سراسر جهان و کسب درآمد دلاری از طریق تدریس دوره‌های آنلاین فراهم می‌کند.

روش‌های کسب درآمد از سایت Udemy به قرار ذیل است:

  • تولید و فروش دوره‌های آموزشی: می‌توانید دوره‌های آموزشی خود را در موضوعات مختلف، مانند برنامه‌نویسی، بازاریابی، طراحی، کسب‌وکار، توسعه شخصی و غیره تولید کنید و به‌فروش برسانید؛
  • تدریس خصوصی: می‌توانید به‌صورت خصوصی به دانشجویان تدریس و از این طریق درآمد کسب کنید؛
  • همکاری با مدرسان دیگر: می‌توانید با مدرسان دیگر Udemy همکاری کنید و در دوره‌های آموزشی آن‌ها به‌عنوان مدرس یا دستیار شرکت کنید؛
  • بازاریابی دوره‌های آموزشی: می‌توانید دوره‌های آموزشی خود را از طریق کانال‌های مختلف، مانند شبکه‌های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ و تبلیغات آنلاین به دیگران معرفی کنید؛
  • برگزاری وبینار: می‌توانید وبینارهای آنلاین را برگزار کنید و از شرکت‌کنندگان هزینه دریافت کنید؛
  • ارائه خدمات مشاوره: می‌توانید خدمات مشاوره آنلاین به دانشجویان خود ارائه دهید.

ایجاد حساب کاربری در این سایت رایگان است. بااین‌حال، Udemy از فروش دوره‌های شما کارمزد دریافت می‌کند. نرخ سهم مدرس در این سایت، بین 30% تا 50% متغیر است.

میزان درآمد در Udemy به عوامل مختلفی مانند کیفیت دوره، موضوع دوره، قیمت دوره، تعداد دانشجویان، استراتژی بازاریابی و نرخ سهم مدرس بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد مدرسان برتر می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار یا حتی میلیون‌ها دلار دست پیدا کنند.

Textbroker با اتصال نویسندگان مقالات، پست‌های وبلاگ، توضیحات محصول، محتوای بازاریابی و سایر انواع محتوا به خریداران محتوا، امکان کسب درآمد دلاری را فراهم می‌کنند.
Textbroker با اتصال نویسندگان مقالات، پست‌های وبلاگ، توضیحات محصول، محتوای بازاریابی و سایر انواع محتوا به خریداران محتوا، امکان کسب درآمد دلاری را فراهم می‌کنند.

درآمد دلاری از سایت های خارجی Textbroker

شما برای درآمد دلاری از سایت های خارجی می‌توانید از Textbroker نیز استفاده کنید. این سایت یک پلتفرم آنلاین است که نویسندگان را به خریداران محتوا متصل می‌کند. نویسندگان می‌توانند با نوشتن مقالات، پست‌های وبلاگ، توضیحات محصول، محتوای بازاریابی و سایر انواع محتوا در این پلتفرم به درآمد دلاری دست پیدا کنند.

روش‌های کسب درآمد از سایت Textbroker به قرار ذیل است:

  • نوشتن محتوای متنی: می‌توانید انواع مختلف محتوای متنی، مانند مقالات، پست‌های وبلاگ، توضیحات محصول، کپی‌رایتینگ، ترجمه و غیره را برای مشتریان این سایت بنویسید؛
  • ویرایش و بازنویسی: می‌توانید متون نوشته شده توسط دیگران را ویرایش و بازنویسی کنید و از این طریق به درآمد برسید؛
  • ترجمه: می‌توانید متون را از یک زبان به زبان دیگر ترجمه کنید و با این کار به درآمد برسید.

ایجاد حساب کاربری در این سایت رایگان است. با این‌حال، Textbroker از نویسندگان برای هر سفارش کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزد بین 10% تا 25% متغیر است.

میزان درآمد در این سایت به عوامل مختلفی مانند مهارت و تجربه شما، نوع محتوایی که می‌نویسید، نرخ کلمات و تعداد سفارشاتی که قبول می‌کنید، بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد نویسندگان برتر می‌توانند به درآمد ماهانه چند هزار دلار دست پیدا کنند.

Chegg Tutors، فرصتی عالی برای معلمان، فارغ‌التحصیلان و متخصصان در جهت ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان و دانشجویان سراسر جهان و کسب درآمد فراهم می‌کند.
Chegg Tutors، فرصتی عالی برای معلمان، فارغ‌التحصیلان و متخصصان در جهت ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان و دانشجویان سراسر جهان و کسب درآمد فراهم می‌کند.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی Chegg Tutors

Chegg Tutors نیز یکی دیگر از گزینه‌های مناسب به‌منظور کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی است. این سایت به‌عنوان یکی از پلتفرم‌های پیشرو در زمینه تدریس آنلاین، فرصتی عالی را برای معلمان، فارغ‌التحصیلان و متخصصان در جهت ارائه خدمات آموزشی به دانش‌آموزان و دانشجویان سراسر جهان و کسب درآمد فراهم می‌کند.

روش‌های کسب درآمد از سایت Chegg Tutors به صورت ذیل است:

  • تدریس خصوصی آنلاین: می‌توانید به‌صورت آنلاین به دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی در دروس مختلفی مانند ریاضیات، علوم، زبان انگلیسی، تاریخ و غیره تدریس خصوصی بدهید؛
  • پاسخ به سؤالات: می‌توانید به سؤالات دانش‌آموزان در موضوعات مختلف به‌صورت آنلاین پاسخ دهید و از این طریق به درآمد برسید؛
  • تولید و فروش محتوای آموزشی: می‌توانید محتوای آموزشی مانند جزوات، ویدیوهای آموزشی و آزمون‌ها را تولید کنید و در این سایت به‌فروش برسانید.

ایجاد حساب کاربری در این سایت رایگان است. بااین‌حال، Chegg Tutors از مدرسان برای هر جلسه تدریس کارمزد دریافت می‌کند. نرخ کارمزد بین 20% تا 30% متغیر است.

میزان درآمد در Chegg Tutors به عوامل مختلفی مانند سابقه تدریس، تخصص شما، دروس و مقاطع تحصیلی که تدریس می‌کنید، تعداد ساعات تدریس و نرخ ساعتی شما بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که مدرسان برتر می‌توانند به درآمد ماهانه چند هزار دلار دست پیدا کنند.

ClickBank به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بازارهای محصولات دیجیتال در جهان، فرصتی عالی را برای صاحبان ایده‌ها و خلاقان در جهت فروش محصولات دیجیتال فراهم می‌کند.
ClickBank به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بازارهای محصولات دیجیتال در جهان، فرصتی عالی را برای صاحبان ایده‌ها و خلاقان در جهت فروش محصولات دیجیتال فراهم می‌کند.

درآمد دلاری از سایت های خارجی ClickBank

درآمد دلاری از سایت های خارجی با ClickBank نیز امکان‌پذیر است. این سایت به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بازارهای محصولات دیجیتال در جهان، فرصتی عالی را برای صاحبان ایده‌ها و خلاقان در جهت فروش محصولات دیجیتال خود، مانند کتاب‌های الکترونیکی، دوره‌های آموزشی، نرم‌افزار، قالب‌های وب و غیره به مشتریان سراسر جهان و کسب درآمد فراهم می‌کند.

روش‌های کسب درآمد از سایت ClickBank به قرار ذیل است:

  • تولید و فروش محصولات دیجیتال: می‌توانید محصولات دیجیتال خود را در این سایت تولید کنید و به‌فروش برسانید.
  • بازاریابی محصولات ClickBank: می‌توانید محصولات ClickBank دیگران را به مردم معرفی کنید و از هر فروشی که از طریق لینک شما انجام می‌شود، پورسانت دریافت کنید.
  • ایجاد وب‌سایت‌های افیلیت: می‌توانید وب‌سایت‌هایی را برای بازاریابی محصولات ClickBank ایجاد کنید و از طریق این وب‌سایت‌ها به درآمد برسید.

ایجاد حساب کاربری در این سایت رایگان است. با این‌حال، ClickBank از فروشندگان برای هر فروشی که انجام می‌دهند کارمزدی دریافت می‌کند. نرخ کارمزد بین 7% تا 25% متغیر است.

میزان درآمد در ClickBank به عوامل مختلفی مانند نوع محصول، کیفیت محصول، استراتژی بازاریابی و نرخ پورسانت شما بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که فروشندگان برتر می‌توانند به درآمد ماهانه چندین هزار دلار یا حتی میلیون‌ها دلار دست پیدا کنند.

کاربران واقعی از طریق UserTesting می‌توانند با ارائه بازخورد درمورد وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و سایر محصولات دیجیتال به شرکت‌ها، درآمد دلاری کسب کنند.
کاربران واقعی از طریق UserTesting می‌توانند با ارائه بازخورد درمورد وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و سایر محصولات دیجیتال به شرکت‌ها، درآمد دلاری کسب کنند.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی UserTesting

از دیگر گزینه‌های مناسب برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی، UserTesting است. این سایت به‌عنوان یکی از پلتفرم‌های پیشرو در زمینه تست کاربری، فرصتی عالی را برای کاربران واقعی در جهت ارائه بازخورد درمورد وب‌سایت‌ها، اپلیکیشن‌ها و سایر محصولات دیجیتال به شرکت‌ها و کسب درآمد فراهم می‌کند.

نحوه عملکرد UserTesting به‌صورت ذیل است:

  • ثبت‌نام: ابتدا باید در این سایت به‌صورت رایگان ثبت‌نام کنید؛
  • تکمیل پروفایل: پروفایل خود را با اطلاعات دقیق، مانند سن، جنسیت، محل سکونت و علایق خود تکمیل کنید؛
  • نصب افزونه: افزونه UserTesting را روی مرورگر خود نصب کنید؛
  • شرکت در تست‌ها: منتظر بمانید تا UserTesting شما را برای شرکت در تست‌ها دعوت کند؛
  • انجام تست: طبق دستورالعمل‌های ارائه شده، وب‌سایت یا اپلیکیشن موردنظر را تست کنید و نظرات و پیشنهادات خود را به اشتراک بگذارید؛
  • دریافت دستمزد: پس از انجام موفقیت‌آمیز تست، دستمزد خود را به‌صورت نقدی یا به‌صورت اعتبار هدیه دریافت کنید.

ثبت‌نام و استفاده از این سایت برای کاربران رایگان است. بااین‌حال، UserTesting از شرکت‌هایی که می‌خواهند از خدمات این پلتفرم استفاده کنند، هزینه دریافت می‌کند. میزان درآمد در این سایت به عوامل مختلفی مانند تعداد تست‌هایی که انجام می‌دهید، کیفیت بازخورد شما و تقاضا برای تست‌های خاص بستگی دارد. بااین‌حال، گزارشات نشان می‌دهد که کاربران فعال می‌توانند به درآمد ماهانه چند صد دلار برسند.

شاپیفای به شما امکان می‌دهد تا به‌سادگی و بدون نیاز به دانش فنی، یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنید و به مشتریان سراسر جهان محصولات خود را بفروشید و به درآمد برسید.
شاپیفای به شما امکان می‌دهد تا به‌سادگی و بدون نیاز به دانش فنی، یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنید و به مشتریان سراسر جهان محصولات خود را بفروشید و به درآمد برسید.

درآمد دلاری از سایت های خارجی Shopify

شاپیفای نیز برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی، می‌تواند گزینه مناسبی باشد. این سایت به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های تجارت الکترونیکی، به شما امکان می‌دهد تا به‌سادگی و بدون نیاز به دانش فنی، یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنید و به مشتریان سراسر جهان محصولات خود را بفروشید و به درآمد برسید.

نحوه عملکرد سایت Shopify به‌صورت ذیل است:

  • ایجاد حساب کاربری: ابتدا باید در این سایت به‌صورت رایگان حساب کاربری ایجاد کنید؛
  • انتخاب پلن: یکی از پلن‌های پولی Shopify را انتخاب کنید؛
  • تنظیم فروشگاه: نام فروشگاه، دامنه، لوگو و سایر جزئیات فروشگاه خود را تنظیم کنید؛
  • اضافه کردن محصولات: محصولات خود را به فروشگاه اضافه کنید و توضیحات، تصاویر و قیمت آن‌ها را مشخص کنید؛
  • تنظیم روش‌های پرداخت: روش‌های پرداخت موردنظر خود، مانند کارت‌های اعتباری، PayPal و… را تنظیم کنید؛
  • انتخاب روش‌های حمل‌ونقل: روش‌های حمل‌ونقل محصولات خود را به مشتریان مشخص کنید؛
  • طراحی فروشگاه: قالب فروشگاه خود را انتخاب کنید و آن را مطابق با سلیقه خود سفارشی کنید؛
  • بازاریابی فروشگاه: برای جذب مشتری و افزایش فروش فروشگاه خود از طریق بازاریابی و تبلیغات اقدام کنید.

Shopify سه پلن پولی اصلی ارائه می‌دهد:

  • Shopify Lite: این پلن ماهانه 9 دلار هزینه دارد و برای کسب‌وکارهای کوچک مناسب است؛
  • Shopify Basic: این پلن ماهانه 29 دلار هزینه دارد و برای کسب‌وکارهای متوسط مناسب است؛
  • Shopify Advanced: این پلن ماهانه 299 دلار هزینه دارد و برای کسب‌وکارهای بزرگ مناسب است.
فریلنسرهای Toptal به‌طور میانگین دستمزدی به مراتب بالاتر از سایر پلتفرم‌های فریلنسینگ دریافت می‌کنند.
فریلنسرهای Toptal به‌طور میانگین دستمزدی به مراتب بالاتر از سایر پلتفرم‌های فریلنسینگ دریافت می‌کنند.

کسب درآمد از سایت‌های خارجی Toptal

درنهایت باید Toptal را به‌عنوان یک گزینه ویژه برای کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی به شما معرفی کنیم. این سایت به‌عنوان یکی از معتبرترین پلتفرم‌های فریلنسینگ در جهان، فرصتی منحصربه‌فرد را برای فریلنسرهای برتر در زمینه‌های مختلف، مانند توسعه نرم‌افزار، طراحی، مهندسی و امور مالی فراهم می‌کند تا با مشتریان برتر در سراسر جهان به‌صورت پروژه‌ای یا تمام‌وقت همکاری کنند و به درآمد دلاری بالایی برسند.

متمایز بودن Toptal نسبت به دیگر سایت‌های خارجی به دلایل ذیل است:

  • گزینش سختگیرانه: این پلتفرم تنها 3% از متقاضیان را پس از گذراندن فرآیندی دقیق و سنجش مهارت‌ها و توانایی‌های آن‌ها، به‌عنوان فریلنسر برتر جذب می‌کند؛
  • مشتریان برجسته: با شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگی، مانند Airbnb، Uber، Salesforce و NASA همکاری می‌کند و به فریلنسرهای خود امکان می‌دهد تا با بهترین‌ها در صنایع مختلف کار کنند؛
  • پروژه‌های چالش‌برانگیز: پروژه‌های چالش‌برانگیز و باکیفیتی را به فریلنسرهای خود ارائه می‌دهد که به آن‌ها کمک می‌کند تا مهارت‌ها و تجربیات خود را ارتقا دهند؛
  • درآمد بالا: فریلنسرهای Toptal به‌طور میانگین دستمزدی به مراتب بالاتر از سایر پلتفرم‌های فریلنسینگ دریافت می‌کنند.

برای عملکرد در سایت Toptal، لازم است اقدامات ذیل انجام شود:

  • ثبت‌نام: ابتدا باید در این سایت به‌صورت رایگان ثبت‌نام کنید؛
  • تکمیل پروفایل: پروفایل خود را با اطلاعات دقیق، مانند مهارت‌ها، تجربیات، سوابق تحصیلی و نمونه کارهای خود تکمیل کنید؛
  • آزمون مهارت: در آزمون مهارت این سایت شرکت کنید و توانایی‌های خود را به اثبات برسانید؛
  • مصاحبه: درصورت قبولی در آزمون مهارت، با Toptal مصاحبه خواهید داشت؛
  • یافتن پروژه: درصورت موفقیت در مصاحبه، به لیست پروژه‌های این سایت دسترسی خواهید داشت و می‌توانید پروژه‌های موردعلاقه خود را انتخاب کنید؛
  • انجام پروژه: با مشتریان Toptal همکاری کنید و پروژه‌ها را طبق دستوالعمل‌ها به اتمام برسانید؛
  • دریافت دستمزد: پس از اتمام پروژه، دستمزد خود را از طریق Toptal دریافت کنید.

خدمات مای‌افکس‌زون

شما برای فعالیت و کسب درآمد در موضوعاتی همچون دراپ‌شیپینگ، شاپیفای، بلاک چین و مواردی از این قبیل، می‌توانید از خدمات مای‌افکس‌زون استفاده کنید و با استفاده از دوره‌های آموزشی تخصصی و بسیار سودمند این مجموعه زیرنظر سینا سینری و مشاوران متخصص، در کمترین زمان ممکن به درآمد برسید.

در این مقاله، به معرفی و بررسی 20 سایت معتبر و محبوب به‌منظور کسب درآمد دلاری از سایت های خارجی پرداختیم. هرکدام از این گزینه‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند و انتخاب بهترین روش به عوامل مختلفی مانند مهارت‌ها، تجربیات، علایق و میزان زمانی که می‌توانید به کار آنلاین اختصاص دهید، بستگی دارد. در نهایت، هرچند درآمد دلاری در ایران چالش‌های مخصوص به خود را دارد، اما با صبر، تلاش و پشتکار می‌توانید راه‌حل چالش‌ها را یافته و به موفقیت و ثروت دست یابید. هیچ روش جادویی برای ثروتمند شدن سریع وجود ندارد. با انتخاب روش مناسب، تلاش و ارائه خدمات باکیفیت، می‌توانید به مرور زمان به درآمد دلاری قابل قبولی برسید.

برای شروع کار آنلاین به چه چیزهایی نیاز دارم؟

برای شروع کار در اکثر روش‌های آنلاین، به یک کامپیوتر یا لپ‌تاپ، دسترسی به اینترنت و مهارت‌های اولیه کامپیوتری نیاز دارید. در برخی از روش‌ها، مانند ترجمه، نیاز به مهارت‌های تخصصی و دانش زبان‌های خارجی نیز دارید.

چگونه می‌توانم از کلاهبرداری‌ها در کسب درآمد آنلاین در امان باشم؟

برای در امان ماندن از کلاهبرداری‌ها در کسب درآمد آنلاین، باید مراقب باشید و با افراد و شرکت‌های ناشناس و غیرمعتبر کار نکنید. همچنین، قبل از انجام هرگونه تراکنش مالی، حتماً از امنیت و اعتبار طرف مقابل مطمئن شوید.

آیا برای کسب درآمد دلاری به مدرک دانشگاهی نیاز دارم؟

در برخی از روش‌ها مانند ترجمه و برنامه‌نویسی، داشتن مدرک دانشگاهی می‌تواند به شما در پیدا کردن کار و افزایش درآمدتان کمک کند. بااین‌حال، در بسیاری از روش‌های دیگر مانند فریلنسینگ و راه‌اندازی فروشگاه آنلاین، نیاز به مدرک دانشگاهی نیست و شما می‌توانید با اتکا به مهارت‌ها و تجربیات خود به کسب درآمد بپردازید.

اشتراک گذاری:
Picture of سینا سینری
سینا سینری
کارآفرین و میلیونر ایرانی، متخصص فروش آنلاین (E-Commerce)، شاپیفای با بیش از ۲ میلیون دلار فروش آنلاین و برنده ۲ تندیس از آکادمی امپایر امریکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *