طراحی سایت با شاپیفای یکی از راه‌های ساده و بدون دردسر است که می‌توانید در کم‌ترین زمان ممکن و بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی، یک وب‌سایت حرفه‌ای و زیبا برای کسب‌وکار خود ایجاد کنید. شاپیفای یک پلت‌فرم تجارت الکترونیک است که به شما این امکان را می‌دهد تا محصولات خود را به‌صورت آنلاین بفروشید و با مشتریان خود ارتباط سازنده‌ای برقرار کنید. این پلت‌فرم ابزارهایی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا با آن‌ها، ظاهر وب‌سایت خود را شخصی‌سازی کنید. همچنین با کمک شاپیفای می‌توانید محتوای خود را مدیریت کرده و کنترل بیش‌تری روی فروش و سفارشات خود داشته‌باشید. در خصوص انبار کردن محصولات و تنظیم روش‌های پرداخت و حمل‌ونقل نیز جای هیچ نگرانی نیست، تیم myfxzone برای تمام این موارد راه‌حل مناسبی دارد. در این مقاله قصد داریم تا تمام روش‌هایی ضروری برای طراحی سایت شاپیفای را مورد بررسی قرار دهیم.

شاپیفای چیست؟

شاپیفای پلت‌فرمی است که به شما اجازه می‌دهد تا فروشگاه آنلاین خود را ایجاد کنید. همچنین می‌توانید از بین صدها الگوی موجود در شاپیفای، یکی را به دلخواه خود انتخاب کنید. shopify امکانات متنوعی را در اختیارتان قرار می‌دهد تا با کمک آن‌ها طراحی سایت شاپیفای خود را تکمیل کنید. این پلت‌فرم، ابزارهای ضروری جهت بهینه‌سازی وب‌سایت، برای موتورهای جستجو‌گر را در اختیار شما قرار می‌دهد. از قابلیت‌های دیگر شاپیفای، می‌توان به اتصال به رسانه‌های اجتماعی، ایمیل و سایر کانال‌های فروش برای بازاریابی اشاره کرد. شما چه بخواهید لباس، کتاب، آثار هنری یا هر چیز دیگری بفروشید، شاپیفای می‌تواند به شما کمک کند تا علاقه خود را به یک تجارت آنلاین پر سود تبدیل کنید. اگر در مورد شاپیفای هنوز سوالی ذهن شما را مشغول کرده پیشنهاد میکنم مقاله شاپیفای چیست؟ را به صورت کامل مطالعه کنید.

چگونه می‌توان طراحی سایت شاپیفای را انجام داد؟

با کمک شاپیفای می‌توانید به راحتی یک سایت فروشگاهی طراحی کنید. برای این کار، فقط کافی‌ست چند مرحله را انجام دهید. انجام اقدامات مختلف، از انتخاب قالب گرفته تا تنظیمات سفارشات و ارسال محصولات، همگی شامل طراحی سایت شاپیفای می‌شوند. در ادامه قصد داریم تا مراحل مختلف طراحی این نوع سایت‌ها را بررسی کنیم.

از انتخاب قالب گرفته تا تنظیمات سفارشات و ارسال محصولات، همگی شامل طراحی سایت شاپیفای می‌شوند.
از انتخاب قالب گرفته تا تنظیمات سفارشات و ارسال محصولات، همگی شامل طراحی سایت شاپیفای می‌شوند.

مرحله اول طراحی سایت شاپیفای

در مرحله اول باید یک حساب کاربری در پلت‌فرم شاپیفای بسازید. شما می‌توانید با ورود به وب‌سایت شاپیفای، برای ثبت‌نام در این پلت‌فرم اقدام کنید. شاپیفای به شما یک دامنه رایگان با پسوند myshopify.com می‌دهد که می‌توانید بعداً آن‌را تغییر دهید یا یک دامنه به دلخواه خود خریداری کنید. البته بهترین راه برای ارزیابی و آزمایش عمل‌کرد Shopify شروع یک دوره آزمایشی رایگان است. شما دو هفته فرصت دارید تا با این پلت‌فرم آشنا شوید. برای شروع ثبت‌نام کافی‌ست، روی Start Free Trial کلیک کرده و آدرس ایمیل، رمز عبور و نام فروشگاه خود را وارد کنید.

مرحله دوم

دومین مرحله این است که یک قالب theme برای طراحی سایت شاپیفای خود انتخاب کنید. شاپیفای به شما چندین قالب رایگان و پولی ارائه می‌دهد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. هر قالب دارای ویژگی‌ها و تنظیمات متفاوتی است که می‌توانید با استفاده از theme editor آن‌ها را تغییر دهید. همچنین این امکان برای شما وجود دارد تا رنگ‌ها، فونت‌ها، تصاویر، منوها، بنرها، اسلایدرها و سایر بخش‌ها را به دلخواه خود تنظیم کنید.

هر قالب در شاپیفای دارای ویژگی‌ها و تنظیمات متفاوتی است که می‌توانید با استفاده از theme editor آن‌ها را تغییر دهید.
هر قالب در شاپیفای دارای ویژگی‌ها و تنظیمات متفاوتی است که می‌توانید با استفاده از theme editor آن‌ها را تغییر دهید.

مرحله سوم طراحی سایت شاپیفای

سومین مرحله این است که محصولات مورد نظرتان را به وب‌سایت خود اضافه کنید. شما می‌توانید از منوی محصولات products در داشبورد شاپیفای، محصولات خود را بارگذاری، ویرایش یا حذف کنید. همچنین این امکان برای شما وجود دارد تا برای هر محصول، عنوان، توضیحات، قیمت، تصاویر، موجودی، وزن، برچسب‌ها، مجموعه‌ها و سایر مشخصه‌ها را ایجاد کنید. با امکاناتی که در این پلت‌فرم وجود دارد، می‌توانید محصولات خود را به‌صورت collection یا همان دسته‌بندی شده، در وب‌سایت نمایش دهید. برای مثال، می‌توانید یک مجموعه برای محصولات تخفیف‌دار، یک مجموعه برای محصولات جدید و در آخر یک مجموعه برای محصولات پرفروش خود ایجاد کنید.

مرحله چهارم طراحی سایت شاپیفای

چهارمین مرحله این است که صفحات وب‌سایت خود را ایجاد کنید. برای این کار می‌توانید از منوی صفحات pages در داشبورد شاپیفای، صفحات مختلفی را برای وب‌سایت خود بسازید. برای مثال، شما می‌توانید یک صفحه برای درباره ما ،about us یک صفحه برای تماس با ما ،contact us یک صفحه برای سوالات متداول FAQ و یک صفحه برای شرایط و ضوابط ایجاد کنید. این امکان برایتان وجود دارد تا برای هر صفحه، متن، تصویر، لینک و جدول اضافه کنید.

مرحله پنجم

پنجمین مرحله طراحی سایت شاپیفای، شامل تنظیم روش‌های پرداخت و حمل‌ونقل است. در این مرحله می‌توانید از منوی تنظیمات settings در داشبورد شاپیفای، روش‌های پرداخت و حمل‌ونقل را مشخص کنید. این پلت‌فرم به شما چندین گزینه برای پرداخت آنلاین ارائه می‌دهد. برای مثال، پی‌پال PayPal و استریپ Stripe می‌توانید استفاده کنید. برای حمل‌ونقل نیز این اختیار را دارید تا هزینه‌های مربوط به آن‌را بر اساس وزن، قیمت و منطقه تعیین کنید.

 پی‌پال PayPal و استریپ Stripe از گزینه‌های پرداخت آنلاین شاپیفای هستند.
پی‌پال PayPal و استریپ Stripe از گزینه‌های پرداخت آنلاین شاپیفای هستند.

مرحله ششم

در این مرحله از طراحی سایت شاپیفای، باید وب‌سایت خود را منتشر کنید. برای این کار می‌توانید از منوی تنظیمات setting در داشبورد شاپیفای، وب‌سایت خود را فعال یا غیرفعال کنید. هنگامی که وب‌سایت خود را فعال می‌کنید، می‌توانید آن‌را با دامنه myshopify.com یا دامنه دلخواه خود که خریداری کرده‌اید، منتشر کنید. همچنین این اجازه را دارید تا وب‌سایت مورد نظرتان را با استفاده از ابزارهای موجود در شاپیفای، به موتورهای جستجو‌گر مانند گوگل Google معرفی کنید.

مرحله هفتم طراحی سایت شاپیفای

هفتمین و آخرین مرحله برای طراحی سایت با شاپیفای این است که وب‌سایت خود را به‌روزرسانی کنید. شما می‌توانید از منوی آنالیز analytics در داشبورد شاپیفای، آمار و تحلیل‌های مختلفی را در مورد عمل‌کرد وب‌سایت خود مشاهده کنید. برای مثال، در این بخش به تعداد بازدیدکنندگان، نرخ تبدیل، میانگین قیمت سبد خرید، درآمد و هزینه‌ها دسترسی دارید. از این اطلاعات می‌توانید برای ارزیابی و بهینه‌سازی وب‌سایت خود استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش شاپیفای

عوامل تاثیر‌گذار در طراحی سایت شاپیفای چیست؟

عوامل زیادی وجود دارند که می‌تواند بر طراحی وب‌سایت شاپیفای شما تأثیر بگذارند، در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

تم خوب

تم و عنوان در اصل ظاهر و احساس کلی وب‌سایت شما را نشان می‌دهند. تم وب‌سایت باید با هویت برند، جایگاه محصول و مخاطبان هدف شما مطابقت داشته‌باشد. یک تم خوب باید به سادگی سفارشی‌سازی شود. از میان صدها تم رایگان و پولی در فروشگاه تم شاپیفای، می‌توانید یکی را به دلخواه انتخاب کنید.

برنامه‌ها

شما می‌توانید برنامه‌های دیگری را به وب‌سایت خود اضافه کنید تا از طریق آن، عمل‌کرد و تجربه کاربری وب‌سایت را افزایش دهید. به‌عنوان مثال، برنامه‌هایی وجود دارند که فروش محصولات، جمع‌آوری نظرات، ادغام با رسانه‌های اجتماعی و موارد دیگر را انجام می‌دهند. این برنامه‌ها در فروشگاه App Shopify قابل دسترسی است.

برای دریافت برنامه‌های پلت‌فرم شاپیفای به App Shopify مراجعه کنید.
برای دریافت برنامه‌های پلت‌فرم شاپیفای به App Shopify مراجعه کنید.

سرعت

سرعت وب‌سایت شما برای حفظ بازدیدکنندگان و افزایش نرخ تبدیل بسیار مهم است. برای بهینه‌سازی سرعت آن در هنگام طراحی سایت شاپیفای، باید از یک سرویس میزبانی سریع و قابل اعتماد استفاده کنید، تصاویر خود را فشرده کرده و از یک شبکه انتشار محتوای مناسب استفاده کنید.

جلوه‌های بصری

جلوه‌های بصری وب‌سایت شما اولین چیزی است که بازدیدکنندگان متوجه آن می‌شوند. از طریق این پارامتر می‌توانید تأثیر ماندگاری روی مراجعه‌کنندگان بگذارید. شما باید از تصاویر و ویدیوهای با کیفیت و مرتبط برای نمایش محصولات و برند خود استفاده کنید. همچنین انیمیشن‌ها و افکت‌ها نیز در ایجاد یک وب‌سایت پویا و جذاب به شما کمک می‌کنند. با این‌حال، باید از بکارگیری بیش از حد از تصاویر بصری که حواس بازدیدکنندگان را پرت می‌کنند یا گیج‌کننده هستند، اجتناب کنید. البته این را باید در نظر بگیرید که استفاده بیش از حد از جلوه‌های بصری، ممکن است سرعت وب‌سایت شما را کاهش دهند.

عناصر

عناصر وب‌سایت در اصل اجزایی هستند که ساختار و محتوای آن‌را تشکیل می‌دهند، مانند سربرگ، دکمه‌ها، فرم‌ها، متون و پاورقی‌ها. شما باید از این عناصر برای راهنمایی بازدیدکنندگان و تشویق آن‌ها به اقدام استفاده کنید. همچنین باید مطمئن شوید که این عناصر سازگار، واضح و آسان برای استفاده هستند. به‌عنوان مثال، شما باید در طراحی سایت شاپیفای از یک هدر ثابت استفاده کنید که به بازدیدکنندگان اجازه می‌دهد تا هر زمان که بخواهند به منو و نوار جستجوی وب‌سایت دسترسی داشته‌باشند.

عناصر وب‌سایت اجزایی هستند که ساختار و محتوای آن‌را تشکیل می‌دهند، مانند سربرگ، دکمه‌ها، فرم‌ها، متون و پاورقی‌ها
عناصر وب‌سایت اجزایی هستند که ساختار و محتوای آن‌را تشکیل می‌دهند، مانند سربرگ، دکمه‌ها، فرم‌ها، متون و پاورقی‌ها

طراحی سایت شاپیفای چه کمکی به پیشرفت کسب‌وکارها می‌کند؟

اگر در زمینه‌ تجارت آنلاین، فکر و ایده‌ جدیدی دارید، باید بدانید که طراحی سایت شاپیفای، می‌تواند بسیار به شما کمک کند و باعث پیشرفت در تجارتتان شود. شاید به صنعت لباس و مد علاقه‌مند باشید، در این صورت یک فروشگاه اینترنتی با برند خودتان می‌تواند به شما کمک کند. اگر در ابتدای مسیر هستید و نمی‌دانید طراحی سایت توسط شاپیفای را از کجا شروع کنید، بهتر است از افراد کاربلد مشاوره بگیرید. در ادامه این بخش متوجه می‌شوید که طراحی سایت با پلت‌فرم شاپیفای چه کمکی به کسب‌وکار شما می‌کند.

حساب آزمایشی رایگان

ممکن است سهولت کار با شاپیفای شما را شگفت‌زده کند. با این پلت‌فرم می‌توانید به راحتی فروشگاه آنلاین خود را راه‌اندازی کنید. شما می‌توانید در یک حساب آزمایشی رایگان شاپیفای ثبت‌نام کرده و شروع به طراحی وب‌سایت خود کنید. اگر از کار با سایت خود راضی بودید، بدون هیچ مشکلی می‌توانید اکانت خود را ارتقا دهید.

ارائه ابزارهای بازاریابی

اگر طراحی سایت شاپیفای خود را تکمیل کردید، اما هنوز نمی‌دانید که چگونه مشتریان جدید را به آن جذب کنید، بهتر است از ابزارهای بازاریابی شاپیفای برای تبلیغ فروشگاه خود استفاده کنید. شما به راحتی می‌توانید فروشگاه را به حساب اینستاگرام و فیس‌بوک خود متصل کنید و محصولاتی که عرضه می‌کنید را برای فالوورهایتان نمایش دهید.

ارسال سریع محصولات

پس از این‌که طراحی سایت شاپیفای خود را به درستی انجام دادید، حالا نوبت به دریافت سفارشات مشتریان رسیده است. شما از دیدن این‌که مشتریان محصولاتتان را دوست دارند، هیجان‌زده خواهید شد. می‌توانید از شبکه شاپیفای برای ارسال سریع و آسان سفارشات خود استفاده کنید.

گسترش کسب‌وکار

طراحی سایت شاپیفای کمک می‌کند تا فروشگاه اینترنتی موفقی را ایجاد کنید. پلت‌فرم شاپیفای می‌تواند شما را در رسیدن به رویاهایتان کمک کند. توسط این پلت‌فرم می‌توانید یک برند شخصی برای خود ایجاد کنید. از امکانات شاپیفای می‌توانید استفاده کنید و کسب‌وکار خودتان را گسترش دهید. با پیوستن به جامعه کارآفرینان موفق در شاپیفای، می‌توانید از دیگر فروشگاه‌های آنلاین، مطالب جدید یاد بگیرید و از نکات و ترفندهای آن‌ها استفاده کنید.

طراحی سایت شاپیفای کمک می‌کند تا فروشگاه اینترنتی موفقی را ایجاد کنید.
طراحی سایت شاپیفای کمک می‌کند تا فروشگاه اینترنتی موفقی را ایجاد کنید.

هزینه طراحی سایت شاپیفای چقدر است؟

هزینه طراحی سایت شاپیفای به عوامل مختلفی مانند پیچیدگی طراحی، میزان امنیت، تعداد محصولات، ویژگی‌ها و عمل‌کرد و سطح سفارشی‌سازی آن بستگی دارد. به‌طور کلی هرقدر که وب‌سایت شما امکانات بیش‌تری داشته‌باشد، به همان اندازه نیز هزینه طراحی آن بالا می‌رود.

خدمات myfxzone

تیم myfxzone برای افرادی که علاقه‌مند به یادگیری و کسب درآمد در زمینه‌های تجارت الکترونیک و تکنولوژی هستند، می‌تواند مفید باشد. این سایت از کارشناسان با تجربه‌ای تشکیل شده که راهنمایی‌های جامع و کاربردی را در زمینه طراحی سایت شاپیفای و شیوه‌های درآمدزایی از طریق آن‌ ارائه می‌دهند. اگر در مورد شاپیفای و دراپ شیپینگ هر نوع سوال یا ابهامی دارید، با مشاوران مجرب این تیم تماس بگیرید.

Shopify پلت‌فرمی است که به شما این امکان را می‌دهد تا یک وب‌سایت ایجاد کنید و محصولات خود را به‌صورت آنلاین بفروشید. پلت‌فرم شاپیفای ابزارهای مختلفی دارد که برای کمک به طراحی، سفارشی‌سازی کردن و مدیریت فروشگاه ارائه می‌دهد.

منبع: ++++++

شاپیفای چیست؟

Shopify یک راه‌حل مناسب و کم هزینه برای ایجاد تجارت الکترونیک است. شاپیفای شامل همه چیزهایی است که برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی نیاز دارید. می‌توانید محصولات خود را بفروشید، موجودی را مدیریت کرده و روش‌های ایمنی برای پرداخت‌ها فراهم کنید.

آیا برای طراحی سایت با Shopify حتما باید برنامه‌نویس بود؟

خیر! برای استفاده از Shopify و طراحی سایت، نیازی نیست که یک برنامه‌نویس یا توسعه‌دهنده باشید. می‌توانید ظاهر فروشگاه خود را با ابزارهای موجود در فروشگاه آنلاین و تم‌ها سفارشی کنید. شاپیفای همچنین یک فروشگاه اپلیکیشن دارد که در آن می‌توانید برنامه‌هایی را برای افزودن ویژگی‌های ضروری به فروشگاه خود پیدا کنید.

هزینه راه‌اندازی وب‌سایت شاپیفای چقدر است؟

هزینه‌های طراحی به عوامل مختلفی بستگی دارد. هرقدر که امکانات و ابزارهای به‌کار رفته در سایت بیش‌تر باشند، به همان میزان نیز هزینه طراحی آن بالا می‌رود.