تبلیغات گوگل ادوردز چیست؟ صفر تا 100 آنچه باید درباره گوگل ادز بدانید!

(5 امتیاز)

گوگل ادوردز چیست؟ گوگل ادوردز یا گوگل ادز سیستم تبلیغاتی شرکت گوگل است که در آن تبلیغ کنندگان از طریق سایت ها و ابزارهای مختلف گوگل، تبلیغات خود را به رویت مشتریان می رسانند. معروفترین شکل Google Ads، تبلیغات در گوگل است که به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد تبلیغات خود را در نتایج جستجوی گوگل و سایت‌های مرتبط نمایش دهند. این سیستم مبتنی بر مدل پرداخت به ازای کلیک است، یعنی فقط وقتی کاربر روی تبلیغ شما کلیک کند، هزینه پرداخت می‌کنید. برای درک کامل نحوه کارکرد و بهره‌برداری بهینه از گوگل ادوردز، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

تبلیغات گوگل ادز چیست؟
فهرست مطالب

گوگل ادوردز چیست؟

قبل از اینکه برای شما توضیح دهیم گوگل ادوردز چیست، باید در مورد خود گوگل صحبت کنیم. گوگل درحال‌حاضر بزرگ‌ترین موتور جستجو با بیشترین کاربر در جهان است که روزانه حدود 260 میلیون بازدیدکننده دارد. این امر بستر مناسبی برای کسب‌وکارها و کسانی که نیاز به تبلیغات دارند، فراهم کرده است تا بتوانند این ترافیک سنگین را به سمت کسب‌وکار خود هدایت کنند.

به‌همین‌منظور، شرکت گوگل با راه‌اندازی گوگل ادوردز (Google Adwords) یا گوگل ادز (Google Ads) امکان این را فراهم کرده است که بتوانید تبلیغات خود را برای افراد خاصی که مورد هدف قرار داده‌اید، نمایش دهید. گوگل ادز یک پلتفرم تبلیغاتی پرداخت به ازای کلیک است که تبلیغ‌کنندگان به ازای نمایش تبلیغ یا کلیک روی آن مبلغی را به شرکت گوگل پرداخت می‌کنند.

گوگل رفتار و علایق کاربران خود را بررسی کرده و براساس آن، تبلیغات شما را جهت‌دهی کرده و آن‌ها را به افرادی نمایش می‌دهد که ممکن است به محصول و خدمات شما نیاز داشته باشند. بدین طریق، کاربران مناسب را به سمت کسب‌وکار شما هدایت می‌کند. این یکی از بهترین و مؤثرترین روش‌ها برای افزایش ترافیک وبسایت و فروشگاه آنلاین شما است. ضمن اینکه، گوگل ادز با ابزارهایی که در اختیار شما قرار می‌دهد، امکان این را فراهم کرده که بتوانید تبلیغات خود را برای دسترسی به افراد بیشتر ابتدا تجزیه‌وتحلیل و سپس بهینه کنید.

گوگل ادوردز به این صورت عمل می‌کند که وقتی کاربری کلمه کلیدی خاصی را در گوگل جستجو می‌کند، اگر تبلیغ شما با آن کلمه مرتبط باشد، لینک سایت شما در ابتدای نتایج جستجو نمایش داده می‌شود. این باعث می‌شود سایت شما در صفحه اول گوگل دیده شود و شانس جذب بازدیدکننده و مشتری افزایش یابد. برخلاف نتایج ارگانیک که بر اساس بهینه‌سازی سایت به دست می‌آیند، تبلیغات گوگل ادوردز همیشه بالاتر از آن‌ها قرار می‌گیرد. بنابراین، هرچه بیشتر برای تبلیغات هزینه کنید، احتمال موفقیت و افزایش ترافیک سایت‌تان بیشتر خواهد بود.

وقتی صحبت از رقابت در دنیای اینترنت می‌شود، هرقدر بیشتر هزینه کنید، شانس موفقیت بیشتری در افزایش ترافیک سایت و تبدیل کاربران به مشتری خواهید داشت.
وقتی صحبت از رقابت در دنیای اینترنت می‌شود، هرقدر بیشتر هزینه کنید، شانس موفقیت بیشتری در افزایش ترافیک سایت و تبدیل کاربران به مشتری خواهید داشت.

نحوه عملکرد گوگل ادوردز چیست؟

پس از مطالعه‌ی مقدمه‌ای در مورد اینکه گوگل ادوردز چیست، بیایید نگاهی به روش عملکرد آن بیندازیم. زمانی که شما یک کلمه کلیدی را برای تبلیغ مشخص می‌کنید، موتور جستجوی گوگل و پلتفرم گوگل ادز دست‌به‌دست یکدیگر می‌دهند تا کاربران، محصولات و خدماتی را مشاهده کنند که نیازهای آن‌ها را برآورده می‌کند و از این طریق تبلیغ‌کنندگان و کسب‌وکارها بتوانند به ازای هزینه‌ای که به گوگل پرداخت کرده‌اند، درآمد کسب کنند. نحوه عملکرد و مراحل تبلیغات گوگل ادز از این قرار است:

1. انتخاب کلمه کلیدی و پیشنهاد قیمت به گوگل

در مرحله اول، شما باید در مزایده روی کلمات کلیدی شرکت کنید؛ یعنی شما یک کلمه کلیدی خاص را مشخص کرده و مبلغی را برای آن پیشنهاد می‌دهید. این مبلغ می‌تواند از چند دلار تا چند صد دلار باشد. سپس گوگل ارزش آن کلمه کلیدی را در نظر گرفته و اگر پیشنهاد شما بالاتر از آن باشد، جایگاه تبلیغاتی به شما تعلق خواهد گرفت. ضمن اینکه می‌توانید یک سقف هزینه روزانه نیز برای تبلیغات خود مشخص کنید تا روی هزینه‌های خود کنترل داشته باشید و تبلیغات را متناسب با بودجه خود تنظیم کنید.

2. جستجوی کلمه کلیدی توسط کاربر

در مرحله بعد، زمانی که کاربران کلمه کلیدی مشابه با کلمه کلیدی شما را جستجو می‌کنند، گوگل تبلیغات شما را متناسب با بودجه‌ای که تنظیم کرده‌اید در معرض دید آن‌ها قرار می‌دهد. این کاربران محصولات یا خدماتی را مشاهده می‌کنند که دقیقاً با هدف جستجوی آن‌ها مطابقت دارد.

3. ترتیب نمایش تبلیغات براساس رتبه

ترتیب تبلیغات گوگل ادز که در ابتدای نتایج جستجو نمایش داده می‌شود نیز به رتبه آگهی بستگی دارد. گوگل از امتیاز کیفیت کلمه کلیدی و مبلغی که تبلیغ‌کنندگان برای آن پیشنهاد داده‌اند، استفاده می‌کند تا مشخص کند که اولین آگهی، دومین آگهی، سومین آگهی و… به کدام‌یک تعلق بگیرد.

4. کلیک کردن روی تبلیغات توسط کاربر

در نهایت، زمانی که کاربر تبلیغات مربوط به کلمه کلیدی که جستجو کرده است را مشاهده می‌کند، احتمال زیادی دارد که روی آن کلیک کند؛ زیرا به بهترین وجه ممکن با هدف جستجوی او مطابقت دارد.

مزایای استفاده از گوگل ادوردز چیست؟

برای اینکه به‌خوبی بدانیم گوگل ادوردز چیست، لازم است که با مزایای استفاده از آن نیز آشنا باشیم. در ادامه، نگاهی به مهم‌ترین مزایای استفاده از گوگل ادز خواهیم انداخت:

1. دسترسی به مخاطبان بسیار زیاد

وقتی کسی به‌دنبال محصول یا خدماتی باشد، اولین جایی که برای جستجو به آن مراجعه می‌کند، گوگل است. گوگل با حجم وسیع و گسترده مخاطبان خود این امکان را به شما می‌دهد تا به مشتریان بالقوه، چه در سطح محلی و چه در سطح جهانی، دسترسی پیدا کنید. بنابراین، چه مخاطبان شما محلی یا بین‌المللی باشند، تبلیغات گوگل ادز دسترسی موردنیاز برای ارتباط برقرار کردن با آن‌ها را برای شما فراهم می‌کند.

2. تبلیغات هدفمند

نمایش تبلیغات به کاربرانی که محصولات یا خدمات مرتبط با کسب‌وکار شما را جستجو می‌کنند، می‌تواند هدفمند بودن تلاش‌های بازاریابی شما را تضمین کند. دقت بالای گوگل در هدفگذاری می‌تواند تأثیر بودجه تبلیغاتی شما را به حداکثر برساند.

3. امکان کنترل بودجه

کسب‌وکارهای مختلف با هر بودجه‌ای می‌توانند از گوگل ادز استفاده کنند. تبلیغ‌کنندگان این امکان را دارند که بودجه و مبلغ پیشنهادی خود را تعیین کنند.

4. نتایج قابل اندازه‌گیری

همچنان که این بخش از مقاله را مطالعه می‌کنید، با این پلتفرم قدرتمند گوگل بیشتر آشنا شده و متوجه می‌شوید که گوگل ادوردز چیست و چه مزایای سودمندی می‌تواند برای شما داشته باشد. در دسترس بودن نتایج تبلیغ که گوگل آن‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد نیز به شما اجازه می‌دهد همچنان که تبلیغات خود را انجام می‌دهید، با تجزیه‌وتحلیل نتایج عملکرد، کمپین‌های تبلیغاتی خود را ردیابی کنید. معیارهایی مانند نرخ کلیک، نرخ تبدیل و بازگشت سرمایه، گزارش‌های ارزشمندی را برای بهبود مستمر کمپین‌ها در اختیار شما قرار می‌دهند.

5. افزایش دیده شدن برند

وقتی نام و لینک وبسایت شما در ابتدای صفحه نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می‌شود، حتی اگر کاربران روی تبلیغ شما کلیک نکنند، نام برند شما دائماً در جلوی چشم آن‌ها قرار خواهد گرفت که این می‌تواند به شناخت بیشتر برند و جلب اعتماد کاربران کمک کند.

6. افزایش ترافیک وبسایت

گوگل ادز یک ابزار قدرتمند برای هدایت ترافیک باکیفیت به سمت وبسایت شما است. تبلیغاتی که در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می‌شود، کاربرانی را جذب می‌کند که حقیقتاً به‌دنبال اطلاعات، محصولات یا خدمات مرتبط با کسب‌وکار شما هستند.

7. هدفگذاری جغرافیایی

شما با استفاده از تبلیغات گوگل ادز می‌توانید کاربران را براساس موقعیت مکانی آن‌ها هدف قرار دهید و مطمئن شوید که تبلیغات برای مخاطبین محلی نمایش داده می‌شود. هدفگذاری جغرافیایی مخصوصاً برای کسب‌وکارهایی که اهداف بازاریابی منطقه‌ای یا محلی خاصی دارند، بسیار ارزشمند است.

8. داشتن مزیت رقابتی

جلوتر بودن از رقبا در دنیای آنلاین اهمیت بسیار زیادی دارد. گوگل ادز بستری را برای کسب‌وکارها فراهم کرده است تا برند خود را به‌صورت استراتژیک در خط مقدم قرار دهند و از مزیت رقابتی در کسب‌وکار خود مطمئن باشند.

گوگل ادز بستری را برای کسب‌وکارها فراهم کرده است تا برند خود را به‌صورت استراتژیک در خط مقدم قرار دهند و از مزیت رقابتی در کسب‌وکار خود مطمئن باشند.
گوگل ادز بستری را برای کسب‌وکارها فراهم کرده است تا برند خود را به‌صورت استراتژیک در خط مقدم قرار دهند و از مزیت رقابتی در کسب‌وکار خود مطمئن باشند.

تفاوت سئو و گوگل ادوردز چیست؟

اگر بخواهید اطلاعات بیشتری در مورد اینکه گوگل ادوردز چیست به‌دست بیاورید، باید تفاوت گوگل ادز و سئو را نیز بدانید.

مقایسه سئو و گوگل ادز یک کار چالش‌برانگیز است، زیرا با وجود اینکه اهداف مشابهی دارند، اما بسیار با یکدیگر متفاوت هستند. سئو یک استراتژی ضروری در بازاریابی بلندمدت است که برای ایجاد مخاطب وفادار و شبکه‌ای قابل اعتماد از مشتریان پیاده‌سازی می‌شود. اما گوگل ادز بخشی اختیاری، اما ارزشمند از یک استراتژی سئوی بزرگ‌تر است که می‌تواند به‌ویژه برای ایجاد یک ترافیک سریع و به‌موقع سودمند باشد. برخی از تفاوت‌های مهم گوگل ادز و سئو از این قرار هستند:

  • گوگل ادز یک تبلیغات پولی مدت‌دار است، در حالی که سئو یک کار مداوم به‌منظور نگهداری و بهینه‌سازی وبسایت برای موتورهای جستجو و رسیدن به نتایج صفحه اول آن‌ها است.
  • استراتژی‌های سئو ممکن است هفته‌ها یا ماه‌ها طول بکشد تا نتایج واقعی را به‌همراه داشته باشد، درحالی‌که تبلیغات گوگل ادز می‌تواند یک ترافیک تقریباً آنی را برای وبسایت شما فراهم کند.
  • گوگل ادز را می‌توان به‌عنوان یک ابزار بازاریابی در مقاطعی مورد استفاده قرار داد، درحالی‌که سئو نتایج ارگانیک ثابتی را در درازمدت ارائه می‌دهد.
  • استراتژی‌های سئو زمانی بهترین نتیجه را می‌دهند که مجموعه کوچک‌تری از کلمات کلیدی را همزمان هدف قرار دهند، درحالی‌که در گوگل ادز شما محدودیتی برای تعداد هدف‌گیری ندارید.

در مجموع، شما باید به گوگل ادز به‌عنوان راهی برای تبلیغ رویدادهای حساس به زمان، تبلیغ محصولات خاص و جذب سریع ترافیک فکر کنید. در مقابل، سئو در مورد انجام یک حرکت بلندمدت است، یعنی فراهم کردن یک موقعیت پایدار و ایجاد مخاطبین وفادار که برای مدت نامحدودی با برند شما همراه شوند.

ابزارهای گوگل ادوردز چیست؟

در ادامه‌ی رسیدن به پاسخ گوگل ادوردز چیست، زمان آن فرارسیده است که با ابزارهای گوگل ادز آشنا شوید. گوگل ادز ابزار مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید بهترین نتیجه را به‌دست آورید. شما می‌توانید از این ابزارها برای عملکردهای مختلفی استفاده کنید. استفاده از ابزار مناسب می‌تواند به بهبود بازگشت سرمایه شما کمک کند و در زمان و مدیریت حساب خود در گوگل ادز صرفه‌جویی کنید. این ابزارها و عملکرد آن‌ها از این قرار هستند:

  • Account management tools / ابزار مدیریت حساب: از این ابزار می‌توانید برای مشاهده، ویرایش و به‌روزرسانی اطلاعات حساب کاربری خود استفاده کنید.
  • Keyword tools / ابزار کلیدواژه: از این ابزار می‌توانید برای انتخاب کلمات کلیدی مؤثر استفاده کنید.
  • Placement refinement tools / ابزار تنظیم موقعیت مکانی: از این ابزار می‌توانید برای انتخاب محل ظاهر شدن آگهی خود استفاده کنید.
  • Bid and budget management tools / ابزار مدیریت پیشنهاد و بودجه: این ابزار با راهنمایی در مورد اینکه چه چیزی را باید برای تبلیغات گوگل ادز خود پیشنهاد دهید، به شما کمک می‌کند تا علاوه‌بر صرفه‌جویی در زمان، حداکثر استفاده را از بودجه تبلیغاتی خود ببرید.
  • Ad creation tools / ابزار ایجاد تبلیغات: این ابزار به شما کمک می‌کند تا یک تبلیغ سفارشی برای کسب‌وکار خود ایجاد کنید.
  • Troubleshooting tools / ابزار رفع اشکال: این ابزار به شما کمک می‌کند تا روش رفع اشکالاتی را که در حسابتان ایجاد می‌شود پیدا کنید. به‌عنوان مثال، استفاده از فیلتر تبلیغات تأیید نشده به شما کمک می‌کند تا به‌سرعت تبلیغاتی را که به دلایل خط مشی گوگل قابل اجرا نیستند، پیدا و اصلاح کنید.
استفاده از ابزار مناسب در گوگل ادورز می‌تواند به بهبود بازگشت سرمایه شما کمک کند و در زمان و مدیریت حساب خود در گوگل ادز صرفه‌جویی کنید.
استفاده از ابزار مناسب در گوگل ادورز می‌تواند به بهبود بازگشت سرمایه شما کمک کند و در زمان و مدیریت حساب خود در گوگل ادز صرفه‌جویی کنید.

هزینه تبلیغات در گوگل ادز

هزینه تبلیغات در گوگل ادز تحت تأثیر عوامل متعددی است؛ از جمله استراتژی انتخاب شده، هزینه هر کلمه کلیدی، امتیاز کیفیت کلمات، مرتبط بودن کلمات با محتوای سایت، واکنش‌پذیری سایت، منطقه جغرافیایی، کیفیت کمپین و میزان بودجه پیشنهادی. به طور میانگین، در آمریکا هر کلیک حدود ۲.۳۲ دلار هزینه دارد، اما در سایر کشورها معمولاً این مبلغ کمتر است. به همین دلیل، نمی‌توان هزینه دقیقی تعیین کرد و باید همه عوامل را در نظر گرفت تا هزینه نهایی مشخص شود.

انواع کمپین‌ها در گوگل ادز

مرحله بعدی در رسیدن به پاسخ سؤال گوگل ادوردز چیست، آشنایی با انواع کمپین‌ها در گوگل ادز است. گوگل پنج نوع کمپین را در اختیار شما قرار می‌دهد که می‌توانید از میان آن‌ها کمپینی را که با اهداف تبلیغاتی شما سازگار است، انتخاب کنید. در ادامه، هرکدام از این کمپین‌ها را بررسی خواهیم کرد.

1. کمپین تبلیغاتی جستجویی

کمپین تبلیغاتی جستجویی همان تبلیغات متنی هستند که در ابتدای نتایج جستجوی صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شوند. مزیت تبلیغات جستجو نسبت به سایر روش‌های تبلیغاتی این است که تبلیغ شما در جایی نمایش داده می‌شود که کاربران انتظار دارند نتایج جستجوی خود را مشاهده کنند. بنابراین، چون تبلیغ شما دقیقاً به شکل سایر نتایج جستجو نشان داده می‌شود، امکان اینکه کاربر روی آن کلیک کند بسیار افزایش پیدا می‌کند.

2. کمپین تبلیغاتی نمایشی

گوگل شبکه گسترده‌ای به نام Google Display Network دارد که شامل وبسایت‌های مختلفی است که مخاطبان خاص خود را دارند و با گوگل قرارداد دارند تا تبلیغات را نمایش دهند. این وبسایت‌ها بابت هر کلیک یا نمایش تبلیغات از گوگل درآمد کسب می‌کنند. تبلیغ‌کنندگان نیز از این طریق می‌توانند تبلیغات خود را مستقیماً به مخاطبان هدف برسانند، چون گوگل تبلیغات را فقط در سایت‌هایی نمایش می‌دهد که با نوع تبلیغ آن‌ها هماهنگ باشد. این تبلیغات معمولاً تصویری هستند تا بیشتر جلب توجه کنند و از متن صفحات متمایز باشند.

3. کمپین تبلیغاتی ویدیویی

کمپین تبلیغاتی ویدیویی شامل نمایش تبلیغات ویدیویی شما در میان ویدیوهای یوتیوب است. یوتیوب با میلیون‌ها مخاطب و ویدیو در موضوعات مختلف، محیط مناسبی برای تبلیغات در زمینه‌های گوناگون فراهم می‌کند. وقتی این کمپین را انتخاب می‌کنید، گوگل تبلیغ شما را بین ویدیوهایی که با فعالیت شما مرتبط هستند نشان می‌دهد تا آگهی شما دقیقاً به مخاطب هدف برسد.

4. کمپین تبلیغاتی اپلیکیشن

اگر شما یک اپلیکیشن تلفن همراه داشته باشید که بخواهید آن را تبلیغ کنید، باید از کمپین تبلیغات اپلیکیشن استفاده کنید. پس از انتخاب این کمپین، تبلیغات گوگل ادز شما در شبکه جستجوی گوگل، یوتیوب، گوگل پلی و گوگل دیسپلی نتورک و موارد مشابه نمایش داده می‌شود. برای این کمپین، شما باید تبلیغی داشته باشید که متن آن، مخاطب را تشویق به نصب اپلیکیشن کند یا اگر پیش‌ازاین اپلیکیشن شما را نصب کرده دارد، اقدام خاصی را در اپلیکیشن انجام دهد.

تفاوت کمپین تبلیغاتی اپلیکیشن با سایر کمپین‌ها در این است که نیاز نیست تبلیغ خود را طراحی کنید. کافی‌ست فقط اطلاعات اپلیکیشن را به گوگل بدهید و مخاطبین خود را نیز مشخص کنید. بقیه کارها را گوگل انجام می‌دهد و تمام تلاش خود را می‌کند تا تبلیغ اپلیکیشن شما را در معرض دید مخاطب مناسب قرار دهد.

5. کمپین تبلیغاتی خرید

آخرین نوع از انواع کمپین‌ها در مبحث گوگل ادوردز چیست، کمپین تبلیغاتی خرید است. این کمپین نیز مانند سایر انواع تبلیغات در صفحه نتایج جستجو نمایش داده می‌شود، ولی همراه آن، اطلاعات دقیق محصول همچون قیمت و تصاویر آن محصول را نیز در معرض دید کاربران قرار می‌دهد. دراین‌صورت، شما باید از طریق Google Merchant Center اطلاعات یک محصول خاص را وارد کنید تا گوگل بتواند با استفاده از این اطلاعات، محتوای تبلیغات خرید شما را استخراج کند.

کمپین تبلیغاتی خرید گوگل این امکان را برای شما فراهم می‌کند که به‌جای اینکه فقط نام برند خود را تبلیغ کنید، بتوانید محصولات خاصی را نیز تبلیغ کنید. زمانی که یک کاربر محصول خاصی را در گوگل جستجو می‌کند، تبلیغات گوگل ادز برند و محصول شما را در بالا یا کنار صفحه جستجوی گوگل به نمایش می‌گذارد.

کمپین تبلیغاتی خرید گوگل این امکان را برای شما فراهم می‌کند که به‌جای اینکه فقط نام برند خود را تبلیغ کنید، بتوانید محصولات خاصی را نیز تبلیغ کنید.
کمپین تبلیغاتی خرید گوگل این امکان را برای شما فراهم می‌کند که به‌جای اینکه فقط نام برند خود را تبلیغ کنید، بتوانید محصولات خاصی را نیز تبلیغ کنید.

تکنولوژی سیستم گوگل ادوردز چیست؟

گوگل ادز سیستمی است که با استفاده از الگوریتم‌ها، هوش مصنوعی، ماشین لرنینگ و ابزارهای تحلیل داده، تبلیغات را بهینه و هدفمند به کاربران نمایش می‌دهد. این الگوریتم‌ها براساس جستجوها و رفتار کاربران، تبلیغات را در زمان و مکان مناسب نشان می‌دهند. همچنین سیستم‌های هوش مصنوعی به پیش‌بینی عملکرد تبلیغات و ارائه پیشنهادهای بهینه کمک می‌کنند تا کاربران بتوانند بهترین استراتژی تبلیغاتی را انتخاب و نتایج بهتری کسب کنند. به‌طور کلی، گوگل ادز مجموعه‌ای از فناوری‌ها و ابزارهاست که به نمایش و بهبود عملکرد تبلیغات کمک می‌کند.

گوگل ادز مجموعه‌ای از ابزارها، الگوریتم‌ها و سیستم‌های هوش مصنوعی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا تبلیغات خود را به بهترین شکل ممکن به نمایش بگذارند.
گوگل ادز مجموعه‌ای از ابزارها، الگوریتم‌ها و سیستم‌های هوش مصنوعی است که به کاربران این امکان را می‌دهد تا تبلیغات خود را به بهترین شکل ممکن به نمایش بگذارند.

کشورهای تحریم شده گوگل ادز

اکنون شما به‌خوبی متوجه شده‌اید که گوگل ادوردز چیست و چگونه عمل می‌کند. در پایان باید بگوییم با توجه به اینکه گوگل مجبور است از تحریم‌های اعمال شده توسط دفتر کنترل دارایی‌های خارجی ایالات متحده (OFAC) تبعیت کند، در نتیجه درحال‌حاضر نمی‌تواند تبلیغات وبسایت‌هایی را که از پسوند دامنه کشورهای زیر استفاده می‌کنند، به نمایش بگذارد:

  • کریمه؛
  • کوبا؛
  • ایران؛
  • کره شمالی؛
  • سودان؛
  • سوریه؛
  • چین؛

خدمات مای‌افکس‌زون

شما برای فعالیت و کسب درآمد در موضوعاتی همچون دراپ‌ شیپینگ، شاپیفای، بلاک‌چین و مواردی از این قبیل، می‌توانید از خدمات مای‌افکس‌زون استفاده کنید و با کمک دوره‌ آموزشی دراپ شیپینگ این مجموعه در کمترین زمان ممکن به درآمد برسید.

اکنون که اطلاعات کافی در مورد تبلیغات گوگل ادز به‌دست آورده‌اید، می‌توانید کمپین تبلیغاتی خود را اجرا و از تمام قدرت و توان گوگل ادز در جهت اهداف تجاری خود بهره‌مند شوید. از اطلاعاتی که در این مقاله کسب کردید، برای شروع استفاده کنید و به خاطر داشته باشید که پس از شروع استفاده از گوگل ادز و کسب تجربه‌ی عملی، می‌توانید اشکالات خود را اصلاح و کمپین‌های پربارتری داشته باشید.

منبع +++

اد پوزیشن (Ad Position) یا جایگاه تبلیغ چیست؟

اد پوزیشن به آن جایگاهی که در صفحه نتایج گوگل به شما تعلق می‌گیرد، گفته می‌شود. این جایگاه براساس حداکثر مبلغ پیشنهادی برای هر کلیک و امتیاز کیفیت مشخص می‌شود.

اد گروپ (Ad Group) یا گروه تبلیغاتی چیست؟

شما می‌توانید به‌منظور دسته‌بندی کلمات کلیدی، تبلیغات و صفحات فرود، آن‌ها را در اد گروپ‌ها و کمپین‌های مختلف قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مینی ورکشاپ رایگان دراپ شیپینگ
مبارکتون باشه!
شرایط دریافت سایت آماده درآمد دلاری دراپ شیپینگ از تیم سینا سینری برای شما فعال شد!
برای شروع کسب و درآمد دلاری شماره واتس اپ تون رو توی باکس زیر وارد کنید