شاپیفای یک پلتفرم فروشگاهساز آنلاین است که به کمک آن میتوانید بدون نیاز به کدنویسی یا طراحی سایت، یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی کنید. شاپیفای به شما خدمات مختلفی مانند پرداخت آنلاین، بازاریابی، حملونقل و پشتیبانی مشتریان را ارائه میدهد. این پلتفرم در سال 2004 توسط توبایاس لوتکه در کانادا شروع به کار کرد و اکنون بیش از یک میلیون فروشگاه در 175 کشور از آن استفاده میکنند. شاپیفای برای تمام کسبوکارها مناسب است. اگر شما نیز صاحب کسبوکار هستید، با کمک این پلتفرم میتوانید به راحتی و با هزینه کم یک فروشگاه آنلاین داشتهباشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد dropshipping چیست و آموزش شاپیفای و مفاهیم مرتبط با تجارت آنلاین، میتوانید به سایت myfxzone مراجعه کنید.
شاپیفای چه ویژگیهایی دارد؟
Shopify یک پلتفرم تجاری کامل است که به شما امکان میدهد تا کسبوکار خود را رشد و توسعه دهید. مفاهیم موجود در آموزش شاپیفای کمک میکند تا بتوانید محصولات فیزیکی و دیجیتالی خود را به فروش برسانید. Shopify ابزارها و ویژگیهایی دارد که برای ایجاد یک فروشگاه جذاب و کاربرپسند نیاز دارید. در راستای آشنایی و درک بهتر شما از شاپیفای، در اینجا قصد داریم برخی از ویژگیهای آنرا بررسی کنیم.
امنیت
Shopify گواهینامههای مختلفی را ارائه میدهد و از فروشگاهها و دادههای مشتریان شما در برابر هکرها و کلاهبرداران محافظت میکند.
شخصی سازی
پلتفرم شاپیفای صدها تم رایگان و ممتاز را به کاربران خود ارائه میدهد. اگر شما نیز از کاربران شاپیفای باشید، به راحتی میتوانید فروشگاه آنلاین خود را مطابق با نام و سبک تجاری خود سفارشیسازی کنید. در صورتی که با موضوعات مطرح شده در آموزش شاپیفای آشنایی داشتهباشید، میتوانید سفارشیسازی وبسایت خود را به خوبی انجام دهید.
سرعت
سرعت بارگیری سریع شاپیفای تضمین میکند که مشتریان شما خریدی روان و لذتبخش را تجربه میکنند. Shopify همچنین فروشگاه شما را برای دستگاههای تلفنهمراه بهینه میکند. بنابراین میتوانید مشتریان بیشتری را به سمت خود جذب کنید. البته افزایش سرعت وبسایت، مستلزم بهکارگیری صحیح از المانهای موجود در آن است که همه این موارد در آموزش شاپیفای گنجانده شده است.
خدمات مشتریان
پلتفرم فروشگاهساز شاپیفای، پشتیبانی تمام وقت را از طریق تلفن، ایمیل و چت ارائه میدهد. خدمات مشتریان به شما کمک میکنند تا در مورد سؤالات یا مشکلاتی که ممکن است داشتهباشید، راهحل مناسبی پیدا کنید.
فروش چند کاناله
Shopify به شما امکان میدهد تا محصولات و خدمات خود را در چندین پلتفرم مانند فیسبوک، اینستاگرام، آمازون و eBay بفروشید. همچنین میتوانید تمام سفارشها و موجودی خود را از یک داشبورد مدیریت کنید و دادههای مشتریان خود را در همه کانالها همگامسازی کنید. آشنایی با مطالب موجود در آموزش شاپیفای به شما کمک میکند تا مدیریت درستی از وبسایت فروشگاهی خود داشته باشید.
رابط کاربر پسند
Shopify یک رابط کاربری ساده دارد که راهاندازی و مدیریت فروشگاه شما را آسان میکند. برای ایجاد یک فروشگاه زیبا و حرفهای به هیچنوع مهارت کدنویسی یا طراحی نیاز ندارید، فقط کافی است تا مفاهیم مطرح شده در آموزش شاپیفای را بهخاطر بسپارید.
نحوه ثبتنام و ایجاد یک فروشگاه آنلاین با شاپیفای چگونه است؟
در راستای مفاهیم مرتبط با آموزش شاپیفای، در این بخش بهتر است نحوه ثبتنام و ایجاد یک فروشگاه آنلاین را بدانید.
ثبتنام اولیه در آموزش شاپیفای
با وارد کردن آدرس ایمیل، نام فروشگاه و رمز عبور خود در وبسایت، میتوانید ثبتنام خود را انجام دهید.
اضافه کردن محصولات در آموزش شاپیفای
میتوانید محصولات خود را با یک کلیک ساده به فروشگاه خود اضافه کنید. برای این کار کافیست روی تب Products در داشبورد Shopify کلیک کرده و سپس دکمه افزودن محصول را انتخاب کنید. در این بخش همچنین میتوانید عنوان محصول، توضیحات، قیمت، تصاویر، موجودی کالا و سایر جزئیات را وارد کنید.
انتخاب تم در آموزش شاپیفای
در این مرحله با کلیک روی تب Online Store و سپس روی دکمه themes ، میتوانید قالب مناسبی را برای فروشگاه آنلاین خود انتخاب کنید. همچنین با مراجعه به فروشگاه تم شاپیفای میتوانید از تمهای رایگان و پولی آن نیز استفاده کنید.
سفارشیسازی کردن در آموزش شاپیفای
با کلیک روی دکمه Customize میتوانید تغییرات مورد نظرتان را در وبسایت فروشگاه اینترنتی خود ایجاد کنید. در این بخش میتوانید طرح، رنگها، فونتها، تصاویر و سایر عناصر فروشگاه خود را ویرایش کنید. همچنین میتوانید بخشها، صفحهها، منوها و ویژگیهای دیگر را اضافه یا حذف کنید. آموزش شاپیفای تاکید زیادی بر یادگیری شیوههای سفارشیسازی وبسایت دارد.
افزودن صفحات جدید در آموزش شاپیفای
صفحات جدیدی را به فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید، مانند صفحه اصلی، صفحه درباره ما و صفحه پرسش و پاسخ. برای انجام این کار میتوانید صفحات مورد نظرتان را با کلیک روی دکمه Add page اضافه کنید.
تنظیمات Navigation در آموزش شاپیفای
تنظیمات Navigation در آموزش شاپیفای کمک میکنند تا پیوندهایی را ایجاد کنید. این پیوندها به مشتریان شما کمک میکنند تا آنچه را که بهدنبال آن هستند را زودتر پیدا کنند. برای این کار میتوانید با کلیک روی تبNavigation در داشبورد Shopify و سپس روی دکمه افزودن منو، دسترسی سادهتری را ایجاد کنید.
تنظیمات حملونقل در آموزش شاپیفای
تنظیمات حملونقل را با کلیک روی تب تنظیمات در داشبورد Shopify و سپس روی دکمه Shipping and delivery سفارشیسازی کنید. با توجه به ترجیحات خود میتوانید مناطق، نرخها، روشها و اولویتهای حملونقل را تنظیم کنید.
تنظیمات مالیاتی در آموزش شاپیفای
با کلیک روی تب تنظیمات و سپس انتخاب دکمه Taxes and duties میتوانید این نوع تنظیمات را برای فروشگاه شاپیفای خود انجام دهید. با کمک این بخش میتوانید نرخ مالیات، معافیتها و سایر محاسبات را تنظیم کنید.
تنظیم درگاه پرداخت در آموزش شاپیفای
میتوانید درگاه پرداخت فروشگاه خود را با کلیک روی بخش تنظیمات در داشبورد شاپیفای و سپس انتخاب گزینه Payments فعال کنید. با توجه به نیازی که دارید، این امکان برای شما وجود دارد تا از میان ارائهدهندگان مختلف مانند Shopify Payments، PayPal، Stripe و سایر موارد مشابه، مناسبترین آنها را انتخاب کنید. همچنین میتوانید جزئیات و اولویتهای حساب بانکی خود را وارد کنید.
بیشتر بخوانید: ساخت اکانت شاپیفای
پلنهای مختلف شاپیفای
شاپیفای در اصل پلتفرمی است که به شما اجازه میدهد تا فروشگاه آنلاین خود را ایجاد کنید. این پلتفرم با توجه به نیاز و بودجه شما پلنهای مختلفی را با ویژگیها و هزینههای متفاوت ارائه میدهد. در اینجا به مرور مختصری از پلنهای شاپیفای میپردازیم.
شاپیفای مخصوص آماتورها
این ارزانترین طرح است که 5 دلار در ماه هزینه دارد. حساب مخصوص تازهکارها، برای فروش محصولات از طریق رسانههای اجتماعی و برنامههای پیامرسان نیز مناسب است. افراد در این نوع حساب کاربری، میتوانند حداکثر 10 محصول را بفروشند و 1 حساب کارمند داشتهباشند. درک موضوعات مطرح شده در آموزش شاپیفای، کمک میکند تا کاربران آماتور با قابلیتهای این پلتفرم بهتر آشنا شوند.
شاپیفای بیسیک
این محبوبترین طرح است که 29 دلار در ماه هزینه دارد. این شامل همه چیزهایی است که برای ایجاد فروشگاه آنلاین، ارسال محصولات و پردازش پرداخت نیاز دارید. شما میتوانید محصولات نامحدود را بفروشید و 2 حساب کارمند برای خود ایجاد کنید.
شاپیفای پلن
این پلن سطح بعدی است که 79 دلار در ماه هزینه دارد. این حساب کاربری، ویژگیهای بیشتری دارد و هزینههای کمتری را میطلبد. شما میتوانید محصولات نامحدودی را بفروشید و 5 حساب کارمند داشتهباشید.
شاپیفای پیشرفته
این پلن جزء یکی از گرانترین حسابهای شاپیفای محسوب میشود. این پلن 299 دلار در ماه هزینه دارد. شاپیفای پیشرفته برای مشاغل متوسط تا بزرگ طراحی شده است که نیاز به سفارشیسازی و کنترل بیشتری دارند. شما میتوانید محصولات نامحدودی را بفروشید و 15 حساب کارمند داشتهباشید.
شاپیفای پلاس
این یک طرح سازمانی است که از 2000 دلار در ماه شروع میشود. شاپیفای پلاس برای مشاغل با حجم بالا مناسب است. اگر شما نیز قصد آموزش شاپیفای پلاس و استفاده از این طرح را دارید، امکانات زیادی مثل فروش محصولات نامحدود و داشتن تعداد زیادی حساب کارمند در اختیارتان قرار میگیرد.
عوامل تاثیرگذار در رشد و ارتقا فروشگاه شاپیفای چیست؟
مطالب موجود در آموزش شاپیفای یک هدف مهم را دنبال میکند، آنهم نحوه شناسایی و بهکارگیری عوامل تاثیرگذار در رشد و پیشرفت فروشگاه آنلاین است. عوامل زیادی وجود دارند که باید در نظر بگیرید تا یک وبسایت موفق داشتهباشید. در ادامه قصد داریم تا چند گام مهم را نام ببریم که به شما کمک میکنند تا به این هدف برسید.
ظاهر وبسایت شاپیفای
شاپیفای تعداد زیادی تم وبسایت رایگان و پولی را ارائه میدهد. آموزش شاپیفای به این بخش بسیار اهمیت میدهد. با استفاده از این تمها میتوانید ظاهر فروشگاه آنلاین خود را متناسب با نیاز و حرفهای که دارید، سفارشیسازی کنید. ظاهر وبسایت شما نقش مهمی در رشد و پیشرفت آن دارد.
تعیین اهداف در آموزش شاپیفای
اهداف وبسایت خود را در نظر بگیرید. میخواهید وبسایت شما به چه چیزی برسد؟ آیا فقط میخواهید محصولات خود را به نمایش بگذارید، اعتماد ایجاد کنید یا نرخ تبدیلها را افزایش دهید؟ با توجه به اهدافتان، ممکن است بخواهید موضوعی را انتخاب کنید که دارای ویژگیهای خاصی باشد، مانند نمایش اسلاید، پسزمینه ویدیو، بزرگنمایی محصول، ثبتنام در خبرنامه یا وبلاگ. همچنین میتوانید از فروشگاه شاپیفای برای یافتن برنامههایی استفاده کنید که میتوانند عملکرد وبسایت شما را بهبود دهند.
شناخت مشتریان
یکی از موضوعات مهمی که در آموزش شاپیفای بسیار اهمیت دارد، مبحث شناخت مشتریان است. در راستای ارتقا وبسایت شاپیفای خود باید مشتریانتان را بشناسید. باید بدانید به چه افرادی میفروشید؟ ترجیحات، نیازها و انتظارات آنها چیست؟ چگونه آنلاین خرید میکنند؟ شناخت مشتریان میتواند به شما در طراحی وبسایتی کمک کند که برای آنها جذاب باشد و نیازهای آنها را برآورده کند. بهعنوان مثال، اگر مشتریان شما جوان هستند و با فناوری آشنایی دارند، ممکن است بخواهید از یک طراحی مدرن با چیدمان سازگار با موبایل استفاده کنید. اگر مشتریان شما بهدنبال محصولات باکیفیت هستند، ممکن است بخواهید از یک طراحی حرفهای و ظریف با تصاویر و توصیفات با وضوح بالا استفاده کنید.
بهینهسازی وبسایت
در راستای ارتقا وبسایت خود باید آنرا تست و بهینهسازی کنید. هنگامی که یک قالب را انتخاب و آنرا سفارشیسازی کردید، باید وبسایت خود را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که به خوبی کار میکند و تجربه کاربری خوبی را ارائه میدهد یا خیر. از ابزارهایی مانند Google Analytics، Shopify Analytics و Shopify Reports میتوانید برای پیگیری عملکرد وبسایت خود و شناسایی زمینههای بهبود آن استفاده کنید.
نحوه انجام بازاریابی و افزایش فروش چگونه است؟
یکی از موضوعات مهمی که در مباحث آموزش شاپیفای جای میگیرد، موضوع شیوه بازاریابی برای وبسایت فروشگاهی است. راههای زیادی برای انجام بازاریابی و افزایش فروش و مشتریان در شاپیفای وجود دارد. در اینجا به برخی از بهترین استراتژیها و نکاتی که میتوانید امتحان کنید، اشاره شده است.
استفاده از رسانههای اجتماعی
با استفاده از رسانههای اجتماعی با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کنید. این رسانهها ابزاری قدرتمندی برای دستیابی به مشتریان بالقوه، ایجاد آگاهی از برند و نمایش محصولات شما هستند. با کمک پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، فیسبوک، تیک تاک، یوتیوب و پینترست میتوانید به هدفتان برسید. البته استفاده بهینه از این رسانهها مستلزم سپری کردن مباحث مربوط به آموزش شاپیفای است.
ایجاد وبلاگ در آموزش شاپیفای
با ایجاد صفحات وبلاگی میتوانید ترافیک وبسایت خود را افزایش دهید. وبلاگ یک راه عالی برای جذب ترافیک ارگانیک، آموزش مخاطبان و تثبیت اقتدار شما است. شما میتوانید در مورد موضوعات مرتبط با محصولات و حرفه خود بنویسید و آنها را برای موتورهای جستجوگر بهینه کنید.
افزایش نرخ تبدیل با بازیابی سبد خرید
بازیابی سبد خرید رها شده قابلیتی است که به شما این امکان را میدهد تا برای مشتریانی که محصولاتی را به سبد خرید خود اضافه کردهاند، اما خرید خود را ناتمام گذاشتهاند، ایمیل ارسال کنید. از این ویژگی میتوانید برای یادآوری و متقاعد کردن آنها برای بازگشت به فروشگاه، ارائه مشوقها و افزایش فروش خود استفاده کنید. شاپیفای دارای ویژگیهای بازیابی سبد خرید رها شده داخلی است که میتوانید از آن بهره ببرید.
اهمیت به نظرات مشتریان
به محتوای تولید شده توسط کاربر بسیار اهمیت دهید و آنرا در آغوش بگیرید. محتوای تولید شده توسط کاربر، به محتوایی اشاره دارد که مشتریان شما ایجاد میکنند و درباره برند شما به اشتراک میگذارند. این محتواها مانند نظرات، توصیفات، عکسها، ویدیوها و پستهای رسانههای اجتماعی است. نظرات مشتریان میتواند به شما در ایجاد اعتماد، اعتبار و همچنین ایجاد ترافیک، تعامل و فروش بیشتر کمک کند.
محصولات فروشگاه آنلاین شاپیفای را چگونه میتوان تامین کرد؟
تامینکنندگان فروشگاه شاپیفای افراد یا شرکتهایی هستند که محصولات خود را از طریق پلتفرم شاپیفای به فروشندگان عرضه میکنند. این تامینکنندگان میتوانند محصولات خود را بهصورت مستقیم یا از طریق سرویسهای دراپ شیپینگ ارائه دهند. در آموزش شاپیفای به چگونگی تأمین و عرضه محصولات اشاره میشود. برای یافتن تامینکنندگان مناسب برای فروشگاه شاپیفای خود، میتوانید از راههای زیر استفاده کنید.
استفاده از اپلیکیشنهای شاپیفای
شاپیفای یک بازار اپلیکیشن دارد که شما میتوانید از آن برای اتصال به تامینکنندگان مختلف استفاده کنید. برخی از این اپلیکیشنها عبارتند از Spocke ،Modalyst و AliExpress. این اپلیکیشنها به شما اجازه میدهند تا محصولات را از تامینکنندگان معتبر و تایید شده، انتخاب کنید.
Dropshipping در آموزش شاپیفای
دراپ شیپینگ جایگاه ویژهای در مباحث مربوط به آموزش شاپیفای دارد. Dropshipping به حالتی اشاره دارد که شما محصولاتی را از طریق یک تامینکننده شخص ثالث میفروشید. این تامینکننده ارسال و سایر امور ضروری را برای شما انجام میدهد. شما لازم نیست نگران تهیه محصولات، بستهبندی یا تدارکات باشید، فقط باید محصولات خود را بازاریابی کنید و سفارشات را در فروشگاهتان پردازش کنید. برای یافتن تامینکنندگان dropshipping، میتوانید از برنامههایی مثل AliExpress استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: آموزش دراپ شیپینگ با شاپیفای به صورت کامل
عمدهفروشی در آموزش شاپیفای
این زمانی است که شما محصولات را بهصورت عمده از یک تولیدکننده یا عرضهکننده خریداری میکنید و آنها را در انبار خود ذخیره میکنید. با این روش شما کنترل بیشتری بر کیفیت، قیمت و برند محصولات خود دارید، اما باید با هزینهها، مدیریت موجودی و حملونقل نیز مقابله کنید. برای یافتن تامینکنندگان عمدهفروشی، میتوانید از منابعی مانندSaleHoo Wholesale Central، یا Worldwide Brands استفاده کنید. همچنین میتوانید مستقیماً با تولیدکنندگان تماس بگیرید و در مورد شرایط شراکت خود مذاکره کنید.
خدمات myfxzone در آموزش شاپیفای
myfxzone وبسایتی است که آموزش شاپیفای و راهحلهای تجارت الکترونیک را برای کارآفرینان آنلاین ارائه میدهد. اگر شما نیز صاحب کسبوکار آنلاین هستید، میتوانید از راهنماییها و مشورتهای این تیم بهرهمند شوید. در ادامه با خدمات myfxzone بیشتر آشنا میشوید.
- راهنمایی و ارائه مشورت در زمینه راهاندازی فروشگاه Shopify
- بهینهسازی فروشگاه شاپیفای با ارائه راهنماییها و راهکارهای لازم
- تیم myfxzone در زمینه مدیریت و کنترل فروشگاهتان به شما راهنمایی میکنند تا تمام مراحل راهاندازی و دریافت سفارشات را به آسانی انجام دهید.
- این تیم به شما کمک میکند تا ترافیک، فروش و سود فروشگاه خود را با استفاده از تکنیکهای پیشرفته مانند تبلیغات فیسبوک، بازاریابی ایمیلی و سایر تکنیکهای بازاریابی تأثیرگذار افزایش دهید.
ورکشاپ دراپ شیپینگ و آموزش شاپیفای به شما یاد میدهد که چگونه با استفاده از این پلتفرم یک تجارت آنلاین را راهاندازی و رشد دهید. Shopify در واقع پلتفرمی است که به شما این امکان را میدهد تا فروشگاه آنلاین خود را ایجاد کنید و مدیریت آنرا به خوبی پیش ببرید.
با وارد کردن آدرس ایمیل و رمز عبور خود، یک حساب در شاپیفای ایجاد کنید. سپس باید محصولات یا خدمات خود را به فروشگاهتان اضافه کنید. شما میتوانید برای ظاهر وبسایت، از قالبهای رایگان یا سفارشی استفاده کنید.
1. استفاده از اپلیکیشنهای شاپیفای
2. تماس با عمده فروشها
3. دراپشیپینگ
استفاده از رسانههای اجتماعی، ایجاد وبلاگ، افزایش نرخ تبدیل با بازیابی سبد خرید و اهمیت به نظرات مشتریان از جمله مواردی محسوب میشوند که در بازاریابی و افزایش فروش نقش مثبت و سازندهای دارند.