پلتفرمهای تجارت الکترونیک مانند Shopify به شما کمک میکنند تا فروشگاه خود را راهاندازی کرده و به فروش بپردازید. اما برای پذیرش پرداخت از مشتریان، نیاز به یک راهحل پرداخت دارید. اگر صاحب یک فروشگاه شاپیفای هستید، میتوانید از پرداختهای محبوب شاپیفای و یا از ارائهدهندگان پرداخت شخص ثالث استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم چندین درگاه پرداخت برای شاپیفای را بررسی کنیم.
مجموعه myfxzone زیرنظر مستقیم سینا سینری، اولین دراپشیپر ایرانی مدیریت میشود. این مجموعه با ارائه ورکشاپ تخصصی دراپ شیپینگ، مسیری روشن برای ورود به بازار E-Commerce فراهم کرده است. این دورهها، که توسط منتورهای باتجربه و با سابقه فروش بالا در این حوزه تدریس میشوند، به شرکتکنندگان این امکان را میدهند که در یک بازه زمانی 3 تا 6 ماهه به درآمدزایی برسند. همچنین، با عضویت در کامیونیتی Gravity، افراد میتوانند از پشتیبانی مستمر و تبادل تجربه با دیگر فعالان این حوزه بهرهمند شوند.
درگاه پرداخت شاپیفای چیست؟
درگاه پرداخت شاپیفای، یک مکانیزم است که به دراپشیپرها امکان میدهد تا پرداختهای کارت اعتباری و نقدی مشتریان را بهصورت آنلاین و حضوری بهطور ایمن بپذیرند. این بخش جداییناپذیر از عملیات دراپ شیپینگ است و تبادل امن جزئیات پرداخت بین خریدار و فروشنده را تسهیل میکند. در اینجا به انواع سیستمهای بهکار رفته در درگاه پرداخت برای شاپیفای اشاره میکنیم.
بهعنوان یک دراپشیپر بهتر است بدانید که همیشه بهترین درگاه پرداخت برای شاپیفای، اطلاعات تراکنش را بین مشتری و دراپشیپر برقرار میکند و از انتقال ایمن دادههای پرداخت اطمینان میدهد.
انواع سیستم پرداخت آنلاین
سه نوع درگاه پرداخت وجود دارد که میتوانید در شاپیفای استفاده کنید. در ادامه با این سه نوع سیستم آشنا میشوید.
- میزبانی: این نوع درگاه پرداخت مشتریان را از سایت شما به صفحه درگاه پرداخت خارج میکند و پس از پرداخت، آنها را دوباره به سایت هدایت میکند.
- Self-hosted: این نوع درگاه پرداخت اطلاعات پرداخت را در سایت شما جمعآوری کرده و به درگاه پرداخت درونی ارسال میکند.
- بدون میزبانی: در این نوع درگاه پرداخت، هم جمعآوری و هم پردازش پرداخت در محل انجام میگیرد.
- هزینه: ادغام یک درگاه پرداخت با شاپیفای هیچ هزینهای از خود Shopify ندارد. با این حال، هر ارائهدهنده درگاه پرداختی، ساختارهای قیمتگذاری و کارمزد خود را تعیین میکند.
چرا به درگاه پرداخت شاپیفای نیاز دارید؟
برای هر فروشگاه آنلاینی، درگاههای پرداخت ضروری محسوب میشود و این درگاهها نقش واسطهای بین پرداخت مشتری، کسبوکار و پردازشگر پرداخت را ایفا میکنند. مشتریان به راهی برای پرداخت نیاز دارند و شما نیز بهعنوان یک دراپشیپر به راهی مطمئن برای دریافت پرداختهای مشتریان احتیاج دارید. بهتر است بدانید که درگاههای پرداخت برای شاپیفای انتقال ایمنی را برای شما و مشتریانتان فراهم میکنند. همیشه بهترین درگاههای پرداخت شاپیفای، تضمین میکنند که از دادههای دارنده کارت بهطور ایمن طبق تمام پروتکلها محافظت میکنند.
بیشتر بخوانید: طراحی سایت شاپیفای
ویژگیهایی که باید در بهترین درگاههای پرداخت شاپیفای جستجو کرد
هر فروشگاهی که در Shopify وجود دارد، بهعنوان یک ویترین منحصر بهفرد شناخته میشود، بنابراین برای اینکه این فروشگاهها بتوانند به مشتریان خود خدمترسانی کنند، باید از درگاه پرداخت مناسبی استفاده کنند. اگر شما یک دراپشیپر هستید و بهترین درگاه پرداخت برای شاپیفای را جستجو میکنید، باید نیازهای مشتریان، عادات خرید آنها و روشهای پرداخت مورد نظر آنها را در اولویت قرار دهید.
بهترین درگاه پرداخت برای شاپیفای کدامند؟
در این بخش چند مورد از ویژگیهای کلیدی را بیان میکنیم که برای یافتن بهترین درگاه پرداخت برای شاپیفای، کمکتان میکند.
درگاههای پرداخت Shopify
برای صاحبان کسبوکارهای دراپشیپینگی که فروشگاه اینترنتی شاپیفای دارند، استفاده از Shopify Payments بهترین و بیدرد سرترین درگاه پرداخت محسوب میشود. این راهحل مکمل پلتفرم است و مزایای زیادی از جمله پرداخت سریع، ساختار قیمتگذاری واضح، تشخیص تقلب و مدیریت بازپرداخت را فراهم میکند. ادغام آن با پلتفرم شاپیفای سریع و آسان است و نیازی به کمک و واسطه با اشخاص ثالث ندارد.
پیپال
یکی از گزینههای محبوب برای پرداخت آنلاین، پیپال است که بهطور یکپارچه با فروشگاههای شاپیفای و سایر سیستم عاملها ادغام میشود. هنگام ثبتنام در شاپیفای، بهطور خودکار یک حساب پیپال اکسپرس چکاوت دریافت خواهید کرد. یکی از مزایای اصلی استفاده از پیپال، معروف بودن برند آن است.
مشتریان عموماً به پیپال اطمینان دارند و با آن پرداختهای خود را با خیال راحت و آسوده تکمیل میکنند. همچنین یکی دیگر از مزایای استفاده از پیپال این است که بدون نیاز به باز کردن یک حساب تجاری جداگانه، سریع راهاندازی میشود. مزایای اضافی مثل بهینهسازی موبایل و دسترسی جهانی آن است که پیپال را به بهترین درگاه پرداخت برای شاپیفای تبدیل میکند.
Stripe
Stripe بهعنوان معتبرترین درگاه پرداخت برای شاپیفای شناخته میشود. این درگاه پرداخت با Shopify Payments همکاری میکند و با آن سازگار است. این سازگاری به شما این امکان را میدهد که کارتهای اعتباری را بدون حساب شخص ثالث بپذیرید. اگر Shopify Payments در کشور شما در دسترس نیست، میتوانید Stripe را بهعنوان یک پردازشگر پرداخت شخص ثالث استفاده کنید. ادغام Stripe با Shopify به شما کمک میکند تا فرآیند پرداخت را برای مشتریان خود ساده کنید و تمام تراکنشها در ادمین Shopify شما نمایش داده میشوند.
Checkout2
Checkout2 نیز یک درگاه پرداخت برای شاپیفای محسوب میشود که کاربران زیادی از خدمات آن راضی هستند. این درگاه بهدلیل سازگاری خوبی که با تنظیمات مختلف شاپیفای دارد، پرداخت آسان و بیدردسری را برای مشتریان آنلاین فراهم میکند. Checkout2 یک راهحل قوی و انعطافپذیر برای پرداختها ارائه میدهد که به نوبه خود میتواند تأثیر مثبتی بر عملیات فروشگاه Shopify در سطح جهانی داشتهباشد. این پلتفرم کاربردی، لایههای امنیتی اضافه و پشتیبانی چند ارزی را برای مشتریان و دراپشیپرها فراهم میکند.
Adyen
Adyen یکی از روشهای پرداخت در Shopify است که به مشتریان کمک میکند تا از کلاهبرداری در امان بمانند. این سیستم در سراسر جهان کار میکند و اگر مشتریان بخواهند با کارت پرداخت کنند، Adyen میتواند گزینه خوبی برای آنها باشد.
کلارنا
هنگامی که Klarna را با صفحه پرداخت خود ادغام میکنید، مشتریان میتوانند هزینه تراکنشها را به یکسری اقساط بدون بهره تقسیم کنند. به لطف این انعطافپذیری، آنها تشویق میشوند تا خریدهای بیشتری انجام دهند و باعث افزایش فروش و رونق در کسبوکار شما شوند.
نکات مهم در هنگام دریافت درگاه پرداخت بینالمللی برای شاپیفای چیست؟
برای راهاندازی درگاه پرداخت بینالمللی برای فروشگاه Shopify خود، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید:
- وارد پنل مدیریت Shopify خود شوید.
- به تنظیمات پرداخت بروید.
- در قسمت Payment Provider روی Add a Provider کلیک کنید.
- درگاه پرداخت شخص ثالث را از لیست کشویی داده شده انتخاب کنید یا اگر در منطقه شما موجود است، Shopify Payments را انتخاب کنید.
- فرم آنلاین را با جزئیات مورد نیاز برای درگاه پرداختی که انتخاب کردهاید، پر کنید.
- روی فعال کردن کلیک کنید تا درگاه پرداخت در فروشگاهتان فعال شود.
بهتر است بدانید که هر درگاه پرداخت برای شاپیفای، مجموعهای از ویژگیها، کارمزد تراکنشها و روشهای پرداخت خاص خود را دارد. البته یکی را باید انتخاب کنید که با نیازهای بیزینس شما و ترجیحات مشتری مطابقت داشتهباشد.
راهکارهای دریافت ویزا کارت و مستر کارت در شاپیفای چگونه است؟
برای پذیرش پرداختهای ویزا و مسترکارت در فروشگاه Shopify، میتوانید مراحل زیر را دنبال کنید.
- پرداختهای Shopify را فعال کنید: اگر قبلاً این کار را انجام ندادهاید، به پنل مدیریت Shopify خود بروید، Settings و سپس Payments را انتخاب کنید و Shopify Payments را فعال کنید. این بهطور خودکار به شما امکان میدهد اکثر کارتهای اصلی، از جمله Visa و Mastercard را بپذیرید.
- روشهای پرداخت را اضافه کنید: اگر میخواهید از دیگر درگاههای پرداخت در فروشگاه شاپیفایتان استفاده کنید، میتوانید به تنظیمات بروید، روی پرداختها کلیک کرده و سپس روی افزودن روشهای پرداخت کلیک کنید. در نهایت میتوانید مناسبترین گزینه برای پشتیبانی از Visa و Mastercard را انتخاب کنید.
- تنظیم دستی: اگر تصمیم گرفتید تا آیکونهای Visa و Mastercard را در فوتر فروشگاه خود نمایش دهید، میتوانید به ویرایشگر تم بروید، روی پاورقی کلیک کنید، کادر نمایش نمادهای پرداخت را علامت بزنید و سپس روی ذخیرهسازی کلیک کنید.
تفاوتهای بین درگاه پرداخت بینالمللی و ویزاکارت و مسترکارت در چیست؟
درگاههای پرداخت بینالمللی و شرکتهایی مثل Visa و MasterCard هر کدام وظایف مخصوص به خود را در پرداختهای آنلاین دارند، بهخصوص در بیزینسهای بینالمللی. در این بخش به تفاوتهای هریک از آنها میپردازیم.
- درگاههای پرداخت بینالمللی: این درگاهها مانند پلی بین فروشنده و بانک عمل میکنند. فرآیند خرید طوری انجام میشود که جزئیات کارت اعتباری را ثبت و رمزنگاری میکنند و برای تأیید به بانک مقصد میفرستند. PayPal و Stripe نمونههایی از این درگاهها هستند.
- پردازندههای پرداخت مانند Visa و MasterCard: ویزا و مسترکارت شرکتهایی هستند که وظیفه دارند بر فرایند پرداخت مشتریان نظارت کنند و وقتی آنها با کارت بانکی خودشان خرید میکنند، مطمئن شوند که پول بهدرستی از حساب آنها به حساب فروشگاه شما منتقل میشود. ویزا و مسترکارت بررسی میکنند که آیا پول کافی در حساب مشتریانتان وجود دارد تا خرید انجام دهند.
مزایای درگاه پرداخت شاپیفای
- هماهنگی خودکار: درگاههای پرداخت بهراحتی با فروشگاههای Shopify کار میکنند و تراکنشها را آسانتر میسازند.
- پشتیبانی از چندین ارز: مشتریان و دراپشیپرها میتوانند با ارزهای مختلف محصولات را خرید و فروش کنند.
- کارمزد منصفانه: Shopify کارمزد کمی برای تراکنشها دارد.
- بدون هزینه پنهان: برای استفاده از درگاه پرداخت Shopify هزینه اضافی وجود ندارد.
- امنیت بالا: پرداختها امن هستند و از اطلاعات دراپشیپرها و مشتریان محافظت میشود.
معایب درگاه پرداخت شاپیفای
- دسترسی محدود: پرداختهای شاپیفای در برخی کشورها در دسترس نیست. البته راهکارهایی وجود دارد که دراپشیپرها میتوانند بر این چالش غلبه کنند.
- هزینه اضافی برای درگاههای دیگر: اگر مشتریان از درگاههای پرداخت دیگر استفاده کنند، باید بین 0.5٪ تا 2٪ بیشتر بپردازند. اما این مشکل نیز با راهکارهای مناسبی که وجود دارد، قابل حل شدن است.
بیشتر بخوانید: شاپیفای یا ووکامرس
خدمات myfxzone
مجموعه myfxzone نهتنها آموزشهای لازم برای شروع کسبوکار دراپشیپینگ را فراهم میکند، بلکه با ارائه دورههای بهروز و کاربردی، اطمینان میدهد که شما تمامی اطلاعات و استراتژیهای مورد نیاز برای موفقیت در این حوزه را در اختیار دارید.
با یادگیری مفاهیم اساسی تجارت آنلاین، میتوانید بهترین درگاه پرداخت برای شاپیفای را انتخاب کنید و کسبوکار خودتان را به سطح بالاتری از استانداردها برسانید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به وبسایت myfxzone مراجعه کنید.
هنگام انتخاب یک درگاه پرداخت برای شاپیفای، به مواردی مثل امنیت، سرعت تراکنش، هزینهها و رعایت قوانین محلی توجه کنید. پیپال، استریپ و Checkout2 بهطور گستردهای پذیرفته میشوند و مزایای متفاوتی دارند، اما بین آنها تفاوتهای بسیار جزئی در پذیرش بینالمللی و مزایایی که ارائه میدهند وجود دارد.
بله، Shopify به شما امکان میدهد یک درگاه پرداخت اولیه برای کارتهای اعتباری و یک درگاه پرداخت جایگزین دیگر نیز داشتهباشید.
راهاندازی Shopify Payments معمولاً سریع است و در صورتی که تمام اطلاعات مورد نیاز را درست وارد کنید، میتواند در چند دقیقه انجام شود.
اگر مشتری با هزینهای موافق نباشد، Shopify به شما در فرآیند رسیدگی کمک میکند و در تمام طول مسیر همراه شما خواهد بود.